Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

A Tűz ceremónián minden bent maradt játékos felfedte magát

rtl.hurtl.hu

2023. december 2. 23:00

Az utolsó napon nemcsak versenyautóba pattanva kellett bizonyítaniuk a játékosoknak, de még baltadobálásban is kipróbálták magukat. Ezt követően megtartották az utolsó kerekasztal szertartást, ahonnan a kiszavazott híresség már az igazság felfedése nélkül távozott. Ezt követően a Tűz ceremónián mindenre fény derült.

„Elég meggyőző tud lenni a srác” – Törőcsik Dani mindent megtett, hogy elbizonytalanítsa az ártatlanokat 


Nádai Anikó leleplezése után Törőcsik Dani vált az elsőszámú gyanúsítottá a kastélyban, a gyilkos azonban nem hagyta annyiban a dolgot. Mindenkit megpróbált meggyőzni arról, hogy hiába derült ki egyik közeli bizalmasáról, ő bizony ártatlan, viszont valaki más számára már egy ideje gyanússá vált…

Száguldó versenyautó pilótákká váltak Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban játékosai 


Az utolsó próbatételen csapatban kellett dolgoznia a játékosoknak. Egy feladatuk volt: egy-egy antik versenyautóban ülve zászlókat kellett gyűjteniük. Volt, aki nyugodt tempóban csapott le a célpontokra, Törőcsik Dani viszont a pályáról néha kicsúszva tempózott, hogy minél több pénzt gyűjthessen társaival.

Szabados Ági ledöbbent eddig nem ismert baltadobó tehetségétől 


Az autóversenyzés után a játékosok célba dobásban is kipróbálták magukat. Nagy volt a tét, hiszen plusz 2 millió forintot vagy éppen egy dupla szavazatot érő tőrt nyerhettek, ha jól teljesítettek. A céltáblákon ezúttal a saját arcképeik várták őket, és egyetlen dolguk volt, hogy belerepítsenek egy-egy baltát abba a fotóba, aki szerintük megérdemli a győzelmet.

„Ez ilyen Anikó-féle sztori, amit most lenyomtál” – Törőcsik Dani elméletétől az általa gyanúsított játékos álla is leesett 


Törőcsik Dani az utolsó kerekasztal szertartáson minden lehetséges szálat igyekezett megmozgatni, hogy bent maradhasson a játék végéig. Éppen ezért egy nagyon összetett elméletet vezetett le a többieknek arról, hogy szerinte, ki lehet az áruló. „Nekem gyilkosként sem jutna eszembe egy ekkora csavar” – válaszolta erre a meggyanúsított híresség.

A kiszavazott játékos az igazság felfedése nélkül hagyta el a kastélyt  


Az utolsó kerekasztal szertartáson egy szavazat kivételével egyhangú döntés született. A játékos távozása után azonban nem nyugodhattak meg a bent maradt hírességek, hiszen nem derült ki, hogy gyilkost vagy ártatlan küldtek-e haza.

A Tűz ceremónián minden bent maradt játékos felfedte magát


Mohai Tamás, Tapasztó Orsi és Szabados Ági az ösztöneikben bízva, mégis félve álltak Árpa Attila elé. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban utolsó döntése várt rájuk ugyanis: a mindent lezáró Tűz ceremónián kellett eldönteniük, hogy befejezik-e a játékot vagy kiszavaznak valakit.

Ez történt eddig Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban előző részeiben:

#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#rtl#szabados ági#törőcsik dani#mohai tamás#tapasztó orsi#árpa attila#győzelem#nyeremény#igazság

Címlapról ajánljuk