Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Nyáry Luca összeomlott, Árpa Attila pedig meglepő ajánlatot tett a játékosoknak

rtl.hurtl.hu

2023. november 30. 20:10

Nádai Anikó félelmekkel a lelkében vetette bele magát a gyilkos szerepbe, de nem maradt egyedül, Törőcsik Dani tanácsokkal látta el. Ezt követően a játésoknak szembe kellett nézniük a félelmeikkel egy próbatételen, később pedig nehéz döntés várt rájuk. Választaniuk kellett, hogy konklávét vagy kerekasztal ceremóniát tartsanak.

„Sokszor megfordult a fejemben, hogy én ezt nem vállalom” – Nádai Anikót gyilkostársa tréningezte arra, hogyan hazudjon


Miután Törőcsik Dani megzsarolta Nádai Anikót, a műsorvezető nagyon izgult, amikor leült a reggelizőasztalhoz. Gyilkostársa viszont segített rajta: tanácsokat adott neki, hogy mire kell figyelnie annak érdekében, hogy ne tűnjön fel semmilyen változás a többieknek.

„Ne veszekedjetek már” – Törőcsik Dani állította le Mohai Tamás és Tapasztó Orsi vitáját 


Mohai Tamás a reggelizőasztalnál levezette mindenkinek, hogy szerinte miért dr. Gyenesei Leilának kell lennie a gyilkosnak. Tapasztó Orsi azonban leállította, mert szerinte bármit is mond a színész, neki nagyon gyanús a viselkedése. A feszültté vált hangulatnak végül Törőcsik Dani vetett véget.

„Számítottam rá, hogy ez ma éjjel megtörténhet” – újabb játékost öltek meg az árulók 


Nádai Anikó és Törőcsik Dani sokat gondolkodtak azon, vajon kit lenne logikusabb megölniük: dr. Gyenesei Leilát vagy Nyáry Lucát. Döntésük nem lepte meg az áldozatot, aki számított erre a fordulatra.

„Nem tudom, hogy ezt mentálisan meddig fogom bírni” – Nádai Anikó félt Tapasztó Orsi pszichológiai hadviselésétől 


Tapasztó Orsi kitalálta, hogy játszanak egy „körbenézést”. Egymás szemébe nézve beszélgettek arról, milyen lehet a gyilkosnak ott ülni közöttük. Miközben Törőcsik Danit nem rázta meg ez a kihívás, Nádai Anikó nagyon megijedt, mert szerinte még a tartásán is látszik, hogy valami megváltozott benne.

A játékosoknak a Rettegés Pajtájában kellett szembenézniük a félelmeikkel 


A próbatételen Árpa Attila a játékosok időérzékét tesztelte. A hírességeknek a sötétben ülve – miközben egy félelmetes alak különböző tárgyakkal, hangokkal és mozdulatokkal ijesztgette őket – kellett ráérezniük az idő múlására. A legjobb páros beléphetett a fegyvertárba.

„Lottózni fogok” – Törőcsik Dani és Tapasztó Orsi tették próbára a szerencséjüket 


Törőcsik Dani és Tapasztó Orsi párosa volt a legjobb a próbatételen, így ők ketten kaptak rá lehetőséget, hogy belépjenek a fegyvertárba és megszerezzék a pajzsot.

„Egy lehetőségem van bent maradni” – az egyik játékos szembement társai akaratával és lecsapott Árpa Attila ajánlatára 


Árpa Attila egy estebéden alkut ajánlott a játékosoknak: eldönthették, hogy kerekasztal szertartás vagy konklávé legyen azon az estén. Persze, plusz tétje is volt a dolognak, hiszen, ha jól választottak, akkor 3 millió forinttal növelhették a nyereményalapot. A hat bent maradt híresség úgy tűnt, egyhangú döntést hoz, azonban az utolsó pillanatban egy valaki kihátrált.

„Nem akarok itt lenni” – Nyáry Luca mentális mélypontra került 


Miután Mohai Tamás miatt nem tartottak este kerekasztal ceremóniát, Nyáry Luca kimenekült a teremből. Nagyon megviselte ez a fordulat és Nádai Anikónak sírta el magát.

„Veled valami nem stimmel” – Nádai Anikó ledöbbent Törőcsik Dani gyilkos profizmusán 


Az első közös „áruló napjuk” után Törőcsik Dani megdicsérte Anikót, és ez visszafelé sem maradt el. A műsorvezető meglepődött rajta, hogy bizalmasa milyen jól játssza a gyilkos szerepét. Ezt követően pedig újabb döntést kellett hozniuk…

Ez történt eddig Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban előző részeiben:

#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#rtl#szabados ági#összefoglaló#nádai anikó#10. rész#árpa attila#mohai tamás#Nyáry Luca#tapasztó orsi#törőcsik dani

Címlapról ajánljuk