Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Solti Ádám gyilkost fogott, Szalay Bencének és Törőcsik Daninak pedig mindenki előtt kellett megjelölniük áldozatukat

rtl.hurtl.hu

2023. november 28. 20:05

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban próbatétele után Solti Ádám Törőcsik Danival osztotta meg teóriáját a gyilkosokról. Szalay Bence és gyilkostársa pedig azt a feladatot kapták, hogy mindenki szeme láttára, egy halálos öleléssel iktassanak ki egy ártatlant.

„Hatalmas hibát követtem el, hogy nem rá szavaztam” – a gyilkosok legújabb áldozata rájött az igazságra


Szalay Bence és Törőcsik Dani hosszas gondolkodás után meghozták döntésüket, és a konklávén kiválasztották áldozatukat. Miután a levél címzettje elolvasta halálos ítéletét, rögtön összeállt előtte a kép, hogy ki az áruló: „Nem akartam rá szavazni, de most már tudom, hogy tényleg Bence volt a gyilkos”.

Nádai Anikó meglepő dolgot kért játékostársaitól


Miután Vásáry André nem jelent meg a reggelinél, Nádai Anikó megragadta az alkalmat, és megpróbálta tisztára mosni a nevét. Játékostársai nem hagyták szó nélkül a műsorvezető felszólalását.

„Nekem nagyon fura vagy” – Törőcsik Dani mindenki előtt meggyanúsította az egyik hírességet


Törőcsik Dani tartva magát a konklávén megbeszélt tervhez, az első adandó alkalommal dr. Gyenesei Leilára terelte a gyanút. Dani teóriáját Nádai Anikó is megerősítette, akinek személyes ellentétük miatt is egyre gyanúsabb a világbajnok öttusázó: „Leilával nem szimpatizálunk egymással, és ezért van köztünk egyfajta feszültség”.

„Annyira bántóan fogalmazol” – Nádai Anikó elárulta Varga Ferinek, miért tart tőle  


Varga Feri többször is kijelentette, hogy szerinte a halállistás játékosok között biztosan van egy gyilkos is. Nádai Anikó nem vitatta, hogy igaza lehet, viszont rászólt játékostársára, hogy a stílusával félreviheti a nyomozást.

Hiába volt Varga Feri a leggyorsabb, egy baki miatt elesett a győzelemtől


A próbatételt leggyorsabban teljesítő első három játékos értékes jutalomban részesült. Ennek tudatában, a hírességeknek választaniuk kellett, hogy egyénileg vagy csapatban oldják meg a feladatot. Húsz perc alatt kellett minél több hordót célba juttatniuk, Varga Feri azonban egy apró hiba miatt nem örülhetett a többi győztessel.

Nádai Anikó, Gyenesei Leila és Szabados Ági maguk közül választották ki a győztest


Szalay Bence és Solti Ádám után Nádai Anikó, dr. Gyenesei Leila és Szabados Ági értek be leggyorsabban a célba közös hordójukkal, ezért hármójuk közül kellett kiválasztani azt a játékost, aki lehetőséget kapott rá, hogy megszerezze a pajzsot. Árpa Attila a döntést a három női játékosra bízta.

„Úgy érzem, végre fenyegetést jelentek valakire” – Solti Ádám gyilkost fogott


Solti Ádám szinte teljesen biztos abban, hogy árulót talált a kastély falai között: „Olyan izgatott vagyok, szerintem ma gyilkost fogtam” – osztotta meg elméletét Törőcsik Danival, aki nem esett ki a szerepéből és higgadtan hallgatta végig a színész teóriáját.

„Nem tudom, hogy képes vagyok-e erre” – a gyilkosoknak az ártatlanok előtt kellett megölniük áldozatukat


Szalay Bencének és Törőcsik Daninak ezúttal nem a konklávén, hanem a Félhold partin, az összes játékos szeme láttára kellett megjelölniük következő áldozatukat. A jel egy apró gesztus, ami azonban nem csak az ártatlanokra, de a gyilkosokra nézve is végzetes lehet: „Lebukás szempontjából nagyon rizikós, nem tudom, hogy lehet ezt kivitelezni.”

Ez történt eddig Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban előző részeiben:

#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#rtl#Videó#szalay bence#törőcsik dani#varga ferenc#solti ádám

Címlapról ajánljuk