Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

A játékosok újabb áldozatot száműztek, Árpa Attila pedig életbe léptette a halálsort

rtl.hurtl.hu

2023. november 25. 21:35

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban játékosai újabb áldozatot szavaztak ki, akinek vallomása mindenkit ledöbbentett. Ezt követően sem értek véget a meglepetések, ugyanis életbe lépett a halálsor. A gyilkosok három ártatlant jelölhettek ki, akik közül egy valakit eltesznek láb alól… és ezt Árpa Attila jelentette be a hírességeknek.

„Nem bírtam tovább” – Visváder Tamás elmenekült Horváth Éva közeléből 


A próbatétel után – ahol társaikat élve eltemették, miközben nekik sorra kellett megoldaniuk a rejtélyeket – Visváder Tamás, Nádai Anikó és dr. Gyenesei Leila egy autóban utaztak. Egy idő után Tomi rálépett a gázra, mert észrevette, hogy Horváth Éva ül az előttük haladó autóban.

Az egyik játékos védelmet nyert: őt nem gyilkolhatják meg az árulók 


Szabados Ági, Nyáry Luca, Tapasztó Orsi, Varga Feri és Szalay Bence teljesítették a leggyorsabban a próbatételt. Győzelmüknek óriási tétje volt, hiszen ezzel mindannyian lehetőséget kaptak arra, hogy belépjenek Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban fegyvertárába. Az itt sorakozó ládák egyike pedig egy pajzsot rejtett, ami megvédte a megtalálóját az aznapi gyilkosságtól. Vajon melyikük oldalára állt a szerencse?

Visváder Tamás: Én ilyen toxikus közegben a gimnázium óta nem voltam 


Visváder Tamás szerette volna tisztázni a kerekasztal ceremónián, hogy mit is gondol Horváth Éva elméletéről, miszerint ő egy gyilkos. „Feladod?” – kérdezte végül a modell, miután annyira elmérgesedett a beszélgetés, hogy a többiek is sorra osztották meg véleményüket Tamásról.

„Nekem már túl sok volt a fiú” – Varga Ferenc száműzte volna Visvádert Tamást 


Miután Varga Feri fülébe jutott, hogy Visváder Tamás szerint akár ő is gyilkos lehet, a kerekasztal ceremónián szót ragadott, hogy erről és Tamásról is elmondja a véleményét. „Sokkal erősebb embernek gondoltalak” – mondta játékostársának, majd hozzátette, hogy nem másokat szeretne meggyőzni az igazáról, csak el akarta mondani, mit gondol.

„Én ebben nem szeretnék részt venni” – Nádai Anikó nem értett egyet játékostársaival 


Rengetegen megosztották véleményüket a kerekasztal ceremónián, ami többekből heves érzéseket váltott ki. Így például Nádai Anikóból is, aki szerint a beszélgetéseket követően számára most nyert igazán értelmet a „száműzés” szó a játékban.

„Ezt nagyon benéztétek” – a száműzött híresség sokkolta játékostársait 


A szavazást követően a száműzött játékosnak ezúttal is fel kellett fednie magát. Amikor társai megtudták, hogy újabb ártatlant küldtek haza, mindenki ledöbbent. A kiszavazott híresség pár embertől külön üzenettel búcsúzott el.

„Nem könnyíti meg a feladatom gyilkosként” – Szalay Bence nem tudta eldönteni, mit tegyen Solti Ádámmal 


Solti Ádám szeretett volna hasznos tagja lenni a csapatnak, ezért megkérte őket, hogy adjanak neki valamilyen feladatot, amivel előre lendítheti a nyomozásukat. A színész nem sejtette, hogy ott ül mellette az egyik gyilkos, Szalay Bence, akit szavaival nagyon elgondolkodtatott.

Három játékos halállistára került – közülük egy valakit hamarosan meggyilkolnak 


Minden játékos meglepődött, amikor Árpa Attila elárulta, hogy miért nem halt meg senki előző éjjel: életbe lépett a halálsor. Ez azt jelentette, hogy a gyilkosok kijelöltek három embert, akik közül egy valakit eltesznek láb alól a következő éjszaka. A megpecsételt sorsú hírességek egy-egy levélből tudták meg, hogy mi vár rájuk.

„Van köztük egy gyilkos” – Varga Feri gyanakodni kezdett a halállistán szereplő játékosokra 


Nádai Anikó, Tapasztó Orsi és Vásáry André is meglepődtek, hogy felkerültek a halállistára. Anikó külön is vonult a többiektől Andréval, miután Mohai Tamás felzaklatta, később pedig Varga Feri elmélete is feszültséget okozott a csapaton belül. „Úristen, Feri érvei milyenek?” – reagált Anikó játékostársa teóriájára.

Miről is szól Az Árulók? Ebből a cikkből mindent megtudhatsz. Ha pedig elakadtál a nyomozásban és szeretnéd átismételni a szabályokat, akkor kattints ide!

#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#rtl#nádai anikó#összefoglaló#ez történt#6. rész#tapasztó orsi#vásáry andré#halálsor#visváder tamás#kiesés#száműzés#vita#feszültség#horváth éva#varga ferenc#mohai tamás#árpa attila

Címlapról ajánljuk