A mi kis falunk

Bakik a nyolcadik részből!

rtl.hurtl.hu

2017. március 23. 21:35

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a nyolcadik epizód legjobbjait!

Csuja Imrének nem jutott eszébe a szövege, Lengyel Tamás rosszkor köpött rossz helyre, Bánki Gergely pedig leRékázta a répákat. Nézd meg az egyik legviccesebb jelenetet!


A gyászoló pajkaszegiek és a pap nem tudták megállni nevetés nélkül, ahogy Gyuri szerencsétlenkedik a koporsónak kiásott lyukban, majd ezután következett a ráadás!


Bánki Gergely hiába próbált meg lemászni a kapufáról, azok a fránya kampók és a cipőfűzője ragaszkodtak egymáshoz...


Gyuri az internetnek hála könnyedén megszabadult a szöges répáktól, azonban a polgármester irodájában felvett jelenet nem volt ennyire zökkenőmentes...


A nők felkeresték a polgármestert, hogy meggyőzzék őt, halassza el a meccset a temetés javára. Ez az a jelenet, aminél Csuja Imre és Udvaros Dorottya is ontotta magából a bakikat!


Lengyel Tamás egyszerűen nem bírja megállni röhögés nélkül, hogy a Lacit alakító színésznek le van húzva a slicce. Szegény Bánki Gergely, mindenki rajta nevetett!


Összegyűjtöttük a nyolcadik rész forgatásának legütősebb beszédhibáit! Nézd meg, hogyan bakizik Csuja Imre, Reviczky Gábor, Lovas Rozi, Bata Éva és Lengyel Tamás!

#A mi kis falunk#sorozat#pajkaszeg#rtl#RTL Klub#baki#vicces#humor#Videó#csuja imre#lengyel tamás#bata éva#reviczky gábor#lovas rozi#bánki gergely#schmied zoltán

Címlapról ajánljuk