Álarcos Énekes

Elcsattant egy csók az Álarcos énekes színpadán!

rtl.hurtl.hu

2021. október 11. 9:40

Nagy Ervin képtelen volt visszafogni magát a Víziló produkciója közben, ezért leszaladt a színpadra, az álarcos pedig elcsábította a jóképű nyomozót. 

Az Álarcos énekes legújabb része sem múlhatott el izgalmak és poénok nélkül. Sőt, romantikában sem volt hiány, hiszen Fluor Tomi - hős szerelmes szokásaihoz híven - most is megpróbálta levenni a lábáról Szabó Zsófit. Ezúttal szerenáddal készült kiszemeltjének, amin felbuzdulva Nagy Ervin is kedveskedett Szandinak egy rövid áriával. Ráadásul itt még nem értek véget a meglepetések! 

A hatodik adásban először a Víziló lépett színpadra és különleges ajándékaival azonnal levette  a nyomozókat a lábukról . Ezután az álarcos The Weekend „Blinding Lights” című dalát adta elő, és természetesen egy kis csavart is tartogatott a detektíveknek, különösen Nagy Ervinnek! A színpad közepén ugyanis ott virított egy David Hasselhoff bábu kicsit átalakítva, ugyanis Ervin arca köszönt vissza róla. Miután a színész szembesült vele, hogy ő is része a fellépésnek, egy kis töprengés után olyat tett, amit korábban még egyik nyomozó sem mert bevállalni. Felkelt a székéből és egyenesen a színpad közepére rohant, hogy táncolhasson egyet félmeztelen önmagával. Az elképesztő produkciót nyomozótársai és az egész közönség állva tapsolta meg. Az igazi katarzis azonban még ekkor is váratott magára, hiszen Nagy Ervin gondolt egyet és heves csókkal búcsúzott el a rejtélyes előadótól. 
 

 

Nézd vissza a Víziló eddigi összes produkcióját!

#Álarcos Énekes#nagy ervin#rtl#RTL Klub#3. évad 6. rész#nyomozó#viziló#csók#meglepetés

Címlapról ajánljuk