A Konyhafőnök

A Döntősök végre megkaphatták a séfkabátjaikat! Íme, a reakcióik!

rtl.hurtl.hu

2021. június 7. 14:48

Indul a Konyhafőnök utolsó hete, ahol a legjobb 6 versenyző csap össze a győzelemért. Vajon milyen érzésekkel vetik bele magukat a Döntőbe? És hogyan reagáltak újdonsült ajándékaikra? Olvass tovább és megtudod!

Elérkezett a legdurvább kihívások és a végső összecsapások hete! A top 6 nem pihenhet, hiszen most kezdődnek az igazi harcok! Mielőtt azonban elmerülnénk ezekben az izgalmakban, kifaggattuk a döntősöket az új helyzetről, a séfkabátokról és természetesen a Finálés vágyaikról is.

Norbi ketrecharcos csapattársával küzdene meg a Fináléban?

A kék csapat versenyzője nagyon sok gyomrost kapott Rolitól a verseny során, már csak az a kérdés: ezt egy végső összecsapáson is lerendezik?
 


Martina harcos amazonként akarja megszerezni a győzelmet

A piros csapat versenyzője örül neki, hogy erős ellenfelek veszik körül a Döntőben, hiszen ők ösztönzik arra, hogy megmutassa, milyen erő lakozik benne.
 


Mengyi elárulta, miért szereti annyira Rácz Jenőt!

A pirosak versenyzője nagyon sokat tanult mentorától a főzések alatt, azonban most azt is bevallotta, milyen érzés együtt dolgozni a séffel.
 


Orsi a Döntőről: „Ez már egy másik liga”

Ákos versenyzője is izgatottan várja a Döntős feladatokat. Vajon hogyan reagált a séfkabátra? És kivel küzdene meg a Fináléban? A videóból kiderül!
 


Roli nem csak mentoraként tekint Sárközi Ákosra

A kék csapat versenyzője nagyon hálás Ákosnak, hiszen mindig ott termett mellette, ha segítségre volt szüksége. Emiatt ráadásul teljesen más színben látja a séfet.
 


Szonja döntött: vele csapna össze a Fináléban!

A kék csapat versenyzője saját magát már legyőzte a versenyben, azonban még sok kihívás áll előttük döntős társaival. Nehezen, de kiválasztotta, ki lenne közülük az igazi ellenfél számára a végső csatában.
 


Ne felejtsétek el, ma este 20:15-kor kezdődik a Döntő hete az RTL Klubon!

#A Konyhafőnök#fördős zé#sárközi ákos#zé közbelép#a séfek csatája#rácz jenő#szeghalmi orsi#gresa szonja#bóza roland#kiss norbert ádám#li mengyi#sulák martina#döntő#top 6#extra#séfkabát

Címlapról ajánljuk