A Konyhafőnök

Szeretnél te is a Konyhafőnök rajongók kedvence lenni? Akkor jelentkezz!

rtl.hurtl.hu

2021. január 18. 16:02

Legyen szó kiborulásokról, beszólásokról, lenyűgöző tányérokról vagy éppen vicces főzésekről, a Konyhafőnök versenyzőire mindig számíthatunk. Jöjjenek a kedvenc KF-pillanataitok!

Már javában zajlik a jelentkezés a Konyhafőnök következő évadába, mi pedig pont ezért összegyűjtöttük azokat az emlékezetes KF-fordulatokat, amiket a legjobban szerettetek! Jelentkezz ITT, hogy te is átélhesd a gasztro reality kihívásait!
 

5. Armando Mundarain mindent vitt
 

Minden Finálé egy háromórás főzéssel kezdődik, ahol a versenyzőknek még utoljára kell egy nagyot villantaniuk a zsűrinek, hogy elérhessék a végső céljukat. A 7. évadban Armando és Ádám csaptak össze.
 


 

4. Zé kerítőnek állt: vajon összehozta Eriket Zsuzsival?
 

A pultokban nemcsak az állandó sütés miatt forr a levegő, néha még a versenyzők is kacérkodnak egymással… ezt pedig a zsűri sem hagyhatja szó nélkül.
 

 

3. Orsinak fel kell adnia a versenyt?
 

A stressz, a rohanás és a maximalizmus néha baleseteket okozhatnak. Nem egy versenyző vágta már el az ujját vagy éppen markolt rá egy forró serpenyő nyelére. Orsi nagyon szenvedett, amikor megtörtént a baj, azonban a fájdalomnál csak az volt számára rosszabb, hogy időt veszít a főzéséből.
 

 

2. Amikor akasztják a hóhért: Zé már a verseny elején megkapta a magáét
 

Az idei évadban végre bepillanthattunk, milyen, amikor a zsűri még a konyhába lépés előtt castingolja a versenyzőket. Megannyi bizonyítani vágyó ember fordult meg a kezeik között, akik nemcsak az ételeikkel, hanem a beszólásaikkal is képesek voltak meglepni Fördős Zét és a séfeket.
 

 

1. VV Zsuzsu kiborult a zsűri előtt
 

A 7. évadban Zsuzsu felbukkanását néztétek meg a legtöbbször, aki egy különleges csónakot készített a zsűrinek… az elképzelt étel nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna, emiatt pityeregve prezentálta az alkotását.
 

 

Ha szeretnél te is hasonló élményeket szerezni, sőt minden vágyad, hogy megnyerd a 10 millió forintos fődíjat és a Konyhafőnök címet, akkor jelentkezz!

#A Konyhafőnök#fördős zé#best of#sárközi ákos#rácz jenő#legnézettebb videók#jelentkezés#vv zsuzsu#lőrincz erik#armando mundarain

Címlapról ajánljuk