0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Tomi paradicsomlevese
2018. április 24. 21:00
A mai nap első feladatában a versenyzőknek paradicsomlevest kellett készítenie, háromféle levesbetéttel. A Séf adott nekik egy kis inspirációt, a főzés után pedig jöhetett is a kóstolás!
Sárga currys paradicsomleves
A sárga paradicsomokat pürésítjük, majd átszűrjük. Hozzáadjuk a sárga curry pasztát, sóval-borssal kevés cukorral ízesítjük.
A concasséhoz blansírozzuk a paradicsomkat, lehúzzuk a héját, majd a paradicsom húsából apró kockákat vágunk.
Medvehagymát olívás ciabattával olíva olajjal pürésítjük. Egy kisebb zöld paradicsomot blansírozunk, lehúzzuk a héját, majd a belsejét kikanalazzuk, és ebbe töltjük a ricottás medvehagymás hajdinás tölteléket.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem