0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Dávid paradicsomlevese
2018. április 24. 21:00
A mai nap első feladatában a versenyzőknek paradicsomlevest kellett készítenie, háromféle levesbetéttel. A Séf adott nekik egy kis inspirációt, a főzés után pedig jöhetett is a kóstolás!
Leves:
A kápia paprikát, a paradicsomot és a fokhagymát megsütjük, majd összedaráljuk és tejszínnel krémesítjük.
Ravioli:
A gombát szárazra pirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd összekeverjük a ricottával és beletöltjük a kivágott raviolikba.
Pácolt paradicsom:
Koktélparadicsomokat félbevágunk, majd egy olívaolajas, citromos vinegrette-ben hagyjuk állni.
Kacsa:
A kacsát előpirítjuk és 180 fokos sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük. A bőrét apróra vágjuk és ropogósra pirítjuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem