A Konyhafőnök

Dávid paradicsomlevese

rtl.hurtl.hu

2018. április 24. 21:00

A mai nap első feladatában a versenyzőknek paradicsomlevest kellett készítenie, háromféle levesbetéttel. A Séf adott nekik egy kis inspirációt, a főzés után pedig jöhetett is a kóstolás!


Leves:

A kápia paprikát, a paradicsomot és a fokhagymát megsütjük, majd összedaráljuk és tejszínnel krémesítjük.


Ravioli:

A gombát szárazra pirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd összekeverjük a ricottával és beletöltjük a kivágott raviolikba.


Pácolt paradicsom:

Koktélparadicsomokat félbevágunk, majd egy olívaolajas, citromos vinegrette-ben hagyjuk állni.


Kacsa:

A kacsát előpirítjuk és 180 fokos sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük. A bőrét apróra vágjuk és ropogósra pirítjuk. 

#A Konyhafőnök#recept#paradicsomleves

Címlapról ajánljuk