0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
A kék csapat ládás meglepetése
2018. április 16. 21:05
A második feladatban titokzatos ládákat eresztett le a zsűri a csapatok előtt, akik csakis a szaglásukra támaszkodhattak a választásnál.
Roquefortos nyúlgerinc, káposztákkal és kumkvattal
A nyúlgerincet kifilézzük, majd a romanesco karfiolból készült pürét roquefortos sajttal dúsítjuk, ezt a húsba töltjük. Feltekerjük fóliába, majd lassan puhára főzzük, a csontjából készült jusben glasszírozzuk.
A káposztából chipset készítünk, bő forró olajban. A romanescot rózsáira szedjük, puhára főzzük, tálalásig félre tesszük. A kumkvatot megfőzzük, ízesítjük. Az egész fűszereket kivesszük, miután megpuhult, majd turmixoljuk, újból szűrjük. A káposzták főzővízéből veloutét készítünk, ez a tányér mártása.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem