A Konyhafőnök

Eszter káposztás főétele

rtl.hurtl.hu

2018. április 10. 21:10

Az első feladatban egy káposzta pult várt a versenyzőkre, erről választva kellett többféle textúrát is alkotniuk. A Séf persze adott nekik pár ötletet. Utána jöhetett a főzés, és persze a kóstolás!


A sertésszűz két végét levágjuk, a húst középen elvágjuk, hogy ki tudjuk teríteni, klopfolni a tekercset. A tekercset megtöltjük húskrémmel és jégkáposztával. 

Sózzuk, borsozzuk, majd alufóliába göngyöljük és serpenyőben kérget adunk neki, utána sütőbe tesszük.   

Készítünk egy karfiolpürét, vajjal, tejszínnel, sóval és szerecsendióval ízesítetjük. Kelbimbót blansírozunk. A karfiolt vajon megfuttatjuk. Kimchit tálalunk jégkáposzta salátával. 

#A Konyhafőnök#wolf eszter#recept#káposzta

Címlapról ajánljuk