4:43
A KonyhafőnökEszter káposztás főétele
2018. április 10. 22:10
Az első feladatban egy káposzta pult várt a versenyzőkre, erről választva kellett többféle textúrát is alkotniuk. A Séf persze adott nekik pár ötletet. Utána jöhetett a főzés, és persze a kóstolás!
A sertésszűz két végét levágjuk, a húst középen elvágjuk, hogy ki tudjuk teríteni, klopfolni a tekercset. A tekercset megtöltjük húskrémmel és jégkáposztával.
Sózzuk, borsozzuk, majd alufóliába göngyöljük és serpenyőben kérget adunk neki, utána sütőbe tesszük.
Készítünk egy karfiolpürét, vajjal, tejszínnel, sóval és szerecsendióval ízesítetjük. Kelbimbót blansírozunk. A karfiolt vajon megfuttatjuk. Kimchit tálalunk jégkáposzta salátával.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem