A piros csapat street food-jai
2018. április 5. 21:10
Az első feladatban háromféle gourmet street food-ot kellett készítenie a csapatoknak. Az óriási hajrá után pedig jöhetett is a kóstolás.
Magyaros lángos
A szalonna zsírját kiszedjük, tejfölhöz adjuk.
Bedagasztjuk a lángos tésztát, majd olajban kisütjük, tetejére kolbász morzsát teszünk.
Az avocádót felvágjuk, korianderrel, lime-mal, tejföllel gazdagítjuk, sózzuk, borsozzuk. A kolbász töltelékét fűszerezzük: só, bors, lime lé, és pirospaprika. Egy tojással összekeverjük, majd betöltjük és ropogósra sütjük.
A hot-dog tésztáját olajban kisütjük. Elkészítjük a salsát.
Hegyes piros paprikát felkockázunk, hozzáadunk kukoricát, koriandert, salotta hagymát felkockázva és lime-ot, és egy kis chillit, tálalásnál a kész hot-dogra tesszük.