A Konyhafőnök

A piros csapat street food-jai

rtl.hurtl.hu

2018. április 5. 21:10

Az első feladatban háromféle gourmet street food-ot kellett készítenie a csapatoknak. Az óriási hajrá után pedig jöhetett is a kóstolás.


Magyaros lángos
 

A szalonna zsírját kiszedjük, tejfölhöz adjuk.

Bedagasztjuk a lángos tésztát, majd olajban kisütjük, tetejére kolbász morzsát teszünk.

Az avocádót felvágjuk, korianderrel, lime-mal, tejföllel gazdagítjuk, sózzuk, borsozzuk. A kolbász töltelékét fűszerezzük: só, bors, lime lé, és pirospaprika. Egy tojással összekeverjük, majd betöltjük és ropogósra sütjük.

A hot-dog tésztáját olajban kisütjük. Elkészítjük a salsát.

Hegyes piros paprikát felkockázunk, hozzáadunk kukoricát, koriandert, salotta hagymát felkockázva és lime-ot, és egy kis chillit, tálalásnál a kész hot-dogra tesszük.
 

#A Konyhafőnök#recept#street food#piros csapat

Címlapról ajánljuk