A Konyhafőnök

A kék csapat streed food-jai

rtl.hurtl.hu

2018. április 5. 21:10

Az első feladatban háromféle gourmet street food-ot kellett készítenie a csapatoknak. Az óriási hajrá után pedig jöhetett is a kóstolás.


Kolbász:         
   
                                                                       

marhahús, só, bors, rozmaring, piros fűszerpaprika, fokhagyma, snidling - mindet összekeverjük és beletöltjük a bélbe.

 

Marinált sült kápiapaprika:
 

1 db kapia paprika, só, bors, bazsamecet, hagyma, paradicsom, olívaolaj
 

A paprikát 200 fokon megsütjük, kb. 20perc alatt. Ha kész, kivesszük a sütőből, fólia alatt hagyjuk pihenni, hogy levet eresszen. Utána hozzáadjuk a többi összetevőt, és leturmixoljuk.

Készítünk egy lángos tésztát: langyos sütőben kelesztjük, mikor elkészül, kis gombócot tépünk le belőle, felütünk egy tojást, és ketté választjuk. A kezünkbe hajtjuk a tésztát és belerakjuk a tojássárgáját, jó alaposan összezárjuk a végeit és félkör alakban, forró olajban kisütjük.

#A Konyhafőnök#recept#street food#kék csapat

Címlapról ajánljuk