A Konyhafőnök

Tomi gulyáslevese

rtl.hurtl.hu

2018. április 3. 21:10

Az első feladatban egy klasszikus gulyásleves volt a feladat… persze újra gondolva. A főzés előtt Bea és a Séf adtak egy kis inspirációt a versenyzőknek. De vajon mi történt a kóstoláson? Nézd meg itt!


A szüzet megtisztítjuk, jeges sóoldatban regeneráljuk, a zöldségeket előkészítjük.

A szűz leeső részeiből egy paprika veloute-t készítünk, ebben főzzük készre a formázott zöldségeket, a húst kivesszük az oldatból, szárazra töröljük, kolbászzsíron elősütjük, majd sütőben készre készítjük.

Közben a visszamaradott kolbászból morzsát készítünk, ebben morzsában forgatjuk meg a készre sült húst.

A paprika veloutét átszűrjük, a fennmaradt zöldségeket kiszedjük, majd a tányérra helyezzük, az elkészült húst a paprika veloutéban glasszírozzuk, majd a fennmaradt szaftot a veloutéhoz adjuk, tálalásnál a paprika veloutéval öntjük le a húst.
 

#A Konyhafőnök#recept#gulyásleves

Címlapról ajánljuk