A Konyhafőnök

Rebeka gulyáslevese

rtl.hurtl.hu

2018. április 3. 21:10

Az első feladatban egy klasszikus gulyásleves volt a feladat… persze újra gondolva. A főzés előtt Bea és a Séf adtak egy kis inspirációt a versenyzőknek. De vajon mi történt a kóstoláson? Nézd meg itt!


A szalonnát kolbásszal és hagymával lepirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, paprikát, angol zellert, répát és a halról leeső darabokat. Fűszerként: babérlevél, só, bors, paprika megy bele. 40 percig főzük.

Krumplit feltesszük főni, miután elkészült, átnyomjuk krumplinyomón, adunk hozzá lisztet és tojást és egy kis kaprot. Kifőzzük forró vízben és lepirítjuk.

Kolbászropogós: vékonyra vágott kolbászt kevés olajon ropogósra pirítjuk.

A halat forró serpenyőben, bőrével lefelé megsütjük, ha ropogósra sült, akkor megfordítjuk és még ott is megpirítjuk kicsit, sózzuk, borsozzuk.

A halsütésből visszamaradt olajon koktélparadicsomot enyhén lepirítunk és vörösborecetbe forgatjuk.

Fűszeres tejföl: tejfölt összekeverünk kaporral, sóval és borssal.

#A Konyhafőnök#recept#gulyásleves

Címlapról ajánljuk