A Konyhafőnök

Brigi gulyáslevese

rtl.hurtl.hu

2018. április 3. 21:10

Az első feladatban egy klasszikus gulyásleves volt a feladat… persze újra gondolva. A főzés előtt Bea és a Séf adtak egy kis inspirációt a versenyzőknek. De vajon mi történt a kóstoláson? Nézd meg itt!


Bableves ázsiai stílusban
 

Alapanyagok:

Leveshez: bélszín, salotta hagyma, répa, fehérrépa, zellerszál, csillagánizs, római kömény, lime héj, fűszerpaprika, chili

Pácolt mangó: kókuszcukor, fehérborecet, gyömbér, mangó, lilahagyma, ánizs, chili

Blansírozott zöldségek: ceruzabab, répa

Kókuszos-tejfölös zöldbab: kókusztej, tejföl, bazsalikom, koriander, lime

Hagymát, gyömbérrel, csillagánizzsal megdinszteljük, majd rátesszük a bélszínt, adunk hozzá fűszerpaprikát, répát, fehérrépát, köménymagot és felöntjük vízzel.

A mangóhoz páclevet forralunk, majd lehűtés után beletesszük az alapanyagokat. Zöldfűszeres kókuszos habot készítünk szifonban. Gombát olajon megpirítjuk. 

Babot és a juliennre vágott zöldségeket megblansírozzuk. A rizstésztát olajban kisütjük.
 

#A Konyhafőnök#recept#gulyásleves

Címlapról ajánljuk