4:43
A KonyhafőnökHátszín steak quinoa tócsnival
2016. október 12. 21:20
A zsűri szerint Dave az eddigi legjobb húst készítette el, azonban a hátszín sikere nem feledtette, hogy a köret száraz lett.
Alapanyagok:
quinoa, angol zeller, sárgarépa, tojás, chili szósz, só, bors, olívaolaj, fokhagyma
Recept:
A quinoát lepirítjuk és megfőzzük. Az angol zellert és a sárgarépát lereszeljük. Egy mélyebb edényben két tojást felverünk, hozzáadjuk az elkészült, kihűlt quinoát. A zöldségeket, chili szószt sózzuk, borsozzuk, majd kisütjük forró olívaolajon ízlés, szerinti formában.
A húst közvetlen sütés előtt durva szemű sóval sózzuk, majd nagyon forró serpenyőben olívaolajon kérget adunk neki. Oldalanként 4-4 percig sütjük, felénél fokhagymát, vajat adunk hozzá és ízlés szerint fűszernövényt.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem