Újragondolt csáky rostélyos
2016. október 11. 20:20
A zsűri szerint menő, hogy elemeire szedte szét az ételt, azonban nem volt óvatos és a hús száraz lett. Ennek ellenére ügyesen tálalta a csáky rostélyost.
Alapanyag:
bélszín, paradicsom, paprika, fokhagyma, fehérhagyma, tojás, só, fehérbors, őröltkömény
Recept:
A bélszínt előkészítjük, elősütjük, csinálunk egy lecsóalapot, lepirítjuk a paradicsomot, paprikát és a fokhagymát, valamint a fehérhagymát is, ezt pürésítjük, és mártást csinálunk belőle.
Különválasztjuk a tojást fehérjére és sárgájára. A fehérjét megfőzzük vízben, de a közepe maradjon folyós. Afehérjét egy formában megsütjük. Tálaljuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem