A Konyhafőnök

Feladta a versenyt a Konyhafőnök egyik játékosa!

rtl.hurtl.hu

2015. április 27. 20:15

A második feladat előtt Sándor meglepő döntést közölt a zsűrivel: egészségügyi okok miatt feladja a versenyt!

A Konyhafőnök négy elődöntős hetéből két kemény küzdelmes heti sorozaton már túlvannak a versenyzők. Az első héten Ági, Ljubov és Domi harcolta ki a középdöntőbe jutást. A másodikon pedig Ilona, Tamás és Mózes. Hogy a harmadik hétből kik csatlakozhatnak majd, az még a jövő zenéje. Vagy lehet, hogy pont az első hat játékos közül kerülnek ki a középdöntősök?
 

Az első feladatban a versenyzőknek szokás szerint a kedvenc ételüket kellett elkészíteniük, amit Pierre ötletes hasonlattal vezetett fel: 
 

Ez a névjegyetek, amit ide letesztek elénk, úgyhogy érdemes odafigyelni!



A zsűri úgy döntött, hogy az első feladatban Eszter volt a legjobb. Aki dönthetett volna úgy, hogy a második feladatnál felsétál a galériára, és hátradőlve nézi a többieket. Ám ő nem akarta a könnyebb utat választani! Ám még mielőtt nekikezdhettek volna a versenyzők a második feladatnak egy kéz lendült a magasba:



Sándor meglepő döntést közölt a zsűrivel:
 

Egészségügyi okok miatt feladja a versenyt!


Így ő már nem láthatta, s nem is kóstolhatta, hogy a séf milyen különleges gombakrémlevest készített.
 

A többieknek a második feladatban ugyanis ezt az ételt kellett lemásolniuk. Eszter úgy döntött, hogy védett játékosként Lucát hátráltatja, aki így nem láthatta, hogyan is készült a feltét. S bár igyekezett lesni, végül ott szerepelt ő is a leggyengébben teljesítő versenyzők között. A másik játékos pedig Júlia volt, akinek párbajoznia kellett.
 

Luca tehát nyert, így ő folytathatta a versenyt a középdöntőbe jutásért.

#A Konyhafőnök#feladta#pacsa sándor#heimberger zsolt#nagy eszter#katona júlia#kovács zoltán mammuth#major luca#bernáth józsef#fördős zé#vajda pierre#konyhafőnök#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk