A Konyhafőnök VIP

Nézd meg a csapatok milyen reggeliket készítettek!

rtl.hurtl.hu

2017. október 26. 20:50

Az első feladatban három ételt kellett elkészíteniiük: egy japán omlettet, egy kuglófot és egy smoothie-t. A csapatok versenyt futottak az idővel, vajon mindent kitálaltak a kóstolásra?


Piros csapat– A piros csapatban Beginek és Petinek a háromféle reggeli elkészítéséi közül leginkább a japán omlettel gyűlt meg a baja. Nem tudták rendesen rétegesre sütni a szakéval és rizsecettel ízesített vékony tojáslepényt, ezért végül megpróbálták palacsintaszerűen egymásra hajtogatni a megsült részeket. Az omlett mellé avokádós-uborkás smoothy-t készítettek banánnal ízesítve.
 

 


Sárga csapat – A sárga csapatban Gabi és Olga végig nagyon határozottan irányították egymást, így aztán jó tempóban haladtak minden elem elkészítésével. Gabinak mégis hiányérzete maradt a tálalásnál, ezért egy kis extra sonkával turbózta fel az ételüket.   
 

 


Kék csapat – A kékek úgy döntöttek, hogy kettejük közül Ádám lesz az, aki elkészíti a kuglófot, mert ő ért jobban a süteményekhez. Emiatt meg is csúsztak a munkával, és csak fél idő után tették be a sütőbe. Az utolsó percben vették észre, hogy a közepe nyers maradt, ezért ezt Zsolt úgy próbálta orvosolni, hogy a nyers részeket egy merőkanállal próbálta meg kikanalazni belőle.
 

 


Zöld csapat – A zöld csapatban nem ment jól a közös munka, mert Áginak és Viktornak több elem elkészítésével is meggyűlt a baja. Először Ági rontotta el a buggyantott tojást, másodjára Viktor, és harmadjára sem sikerült nekik tökéletesen elkészíteniük. Ráadásul az utolsó percekben a hollandi mártásuk sem sikerült, ezért Viktornak újra kellett kezdenie. Bár végül mindent kitálaltak, a smoothy-t elfelejtették megcsinálni.
 

 
#A Konyhafőnök VIP#ételek#Reggeli

Címlapról ajánljuk