A Konyhafőnök VIP

Jöjjenek a csapatok desszertjei!

rtl.hurtl.hu

2017. október 26. 20:50

A második feladatban a cukrászaté volt a főszerep: háromféle, tojásfehérje alapú édességet is el kellett készíteniük. A Séf persze előtte adott pár hasznos tippet. Kíváncsi vagy, mi történt a kóstoláson? Itt megnézheted!


Sárga csapat – A sárga csapat egy óriási hátránnyal vágott neki a második feladatnak. A kékek hátráltatása miatt ugyanis nekik robotgép helyett kézzel kellett felverniük az összes tojásfehérjét mindhárom habos süteményhez. Bár minden elemet sikerült elkészíteniük, a nagy kapkodásban a pavlovát végül a tepsiben hagyták, a szuflét pedig bent felejtették a sütőben.
 

 


Piros csapat – A piros csapatban ezúttal is jó hangulatban zajlott a munka, bár Begi az első pillanattól rettegett a sütis feladattól. Végül a pavlova tortájuk közepe kilyukadt, ezért az utolsó percben megpróbálták minél tökéletesebb dekorációval elterelni róla a figyelmet.
 

 


Kék csapat – A kék csapat előnnyel indította a második feladatot, ők ugyanis az első 10 percben is dolgozhattak együtt. A főzés végéig jó tempóban haladtak mindennel, de az utolsó percben megcsúsztak a tálalással, és Zsoltnak már csak arra volt ideje, hogy a visszaszámlálás közben a pavlovára dobálja a gyümölcsöket.
 

 


Zöld csapat – A zöld csapatban Ági ezúttal is nagyon izgult, hogy sikerül-e jól teljesíteniük, ugyanis szerette volna kijavítani az első feladatban vétett hibákat. Későn tették be a pavlovát a sütőbe, és mivel elfelejtették a Séf szuflé receptjét, ezért ezt a desszertet újra is kellett kezdeniük. Az utolsó másodpercig azon izgultak, hogy sikerül-e mindent kitálalniuk.
 

 
#A Konyhafőnök VIP#ételek#desszertek#cukrászat

Címlapról ajánljuk