A Konyhafőnök VIP

Törőcsik Dani főtt pontyfiléje

rtl.hurtl.hu

2017. március 28. 21:25

Dani ételében rendben voltak az ízek, azonban a látvány nem sikerült valami jól: színesebb volt az ízvilág, mint a látvány. Nézd meg itt az értékelést!


Főtt pontyfilé, gombás-gyömbéres mártással, pirított édesburgonya kockákkal


Alapanyagok:

ponty, gomba, gyömbér, petrezselyem, citrom, édes krumpli, rozmaring, olaj, paprika, hagyma


Recept:

Mártás: vízbe gombát teszünk, gyömbért belereszelünk, petrezselymet, citromlevet is és főzzük 10-15 percig. A burgonyát megfőzzük, kockára vágva, majd rozmaringos olajban kisütjük. Kivesszük a vízből a zöldségeket és leturmixoljuk.

A főzővízben főzzük meg a halat. A halat a főzés előtt megtisztítjuk, és a bőrét beirdaljuk és így főzzük meg. Közben felteszünk egy paprikás-hagymás levet főni (halászlé-féle alap), majd mikor forrni kezdett, beletesszük a halikrát és megfőzzük benne.
 

#A Konyhafőnök VIP#törőcsik dániel#recept#ponty#halpult

Címlapról ajánljuk