2:06
A Konyhafőnök JuniorA Konyhafőnök Junior
Zalu pirított lazaca, gombamártással és citrusos zöldségsalátával
2017. szeptember 29. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Zalutól, nézd meg a receptjét.
Alapanyagok:
menta, lime, citrom, gyömbér, cukkini, gomba, narancs, fürtös paradicsom, zsemlemorzsa
Elkészítés:
Kifilézzük a lazacot, majd hűtőbe tesszük. Fogjuk a cukkinit, a paradicsomot és a gombát, azonos darabokra vágjuk. Egy kis gombát félreteszünk a mártáshoz. A felvágott zöldségeket olívaolajon lepirítjuk, citrommal és lime-mal ízesítjük, sóval és borssal fűszerezzük. A mártáshoz a gombákat feldaraboljuk, lepirítjuk, majd tejszínnel felfőzzük. Tálalunk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem