A Konyhafőnök Junior

Zalu pirított lazaca, gombamártással és citrusos zöldségsalátával

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 29. 21:30

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Zalutól, nézd meg a receptjét.


Alapanyagok:

menta, lime, citrom, gyömbér, cukkini, gomba, narancs, fürtös paradicsom, zsemlemorzsa
 

Elkészítés:

Kifilézzük a lazacot, majd hűtőbe tesszük. Fogjuk a cukkinit, a paradicsomot és a gombát, azonos darabokra vágjuk. Egy kis gombát félreteszünk a mártáshoz. A felvágott zöldségeket olívaolajon lepirítjuk, citrommal és lime-mal ízesítjük, sóval és borssal fűszerezzük. A mártáshoz a gombákat feldaraboljuk, lepirítjuk, majd tejszínnel felfőzzük. Tálalunk.

#A Konyhafőnök Junior#rtlii#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos

Címlapról ajánljuk