2:06
A Konyhafőnök JuniorA Konyhafőnök Junior
Bence lazacsteak-je citrusos gyümölcskörettel
2017. szeptember 29. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Bencétől, nézd meg a receptjét
Alapanyagok:
lazac, narancs, avokádó, citrom, szőlő, lime, gyömbér, alma, bazsalikom, menta, körte
Elkészítés:
A lazacot kifilézzük, majd steakre vágjuk, bepácoljuk egy olajos-citromos-gyömbéres pácba, 20 percig hagyjuk állni benne. Megtisztítjuk a gyümölcsöket, utána kockákra vágjuk, majd karamellt készítünk egy wokos edényben, belerakjuk a gyümölcsöket is, ezután fehérborecettel felhígítjuk. A pácból kivett lazacot, a bőrén kisütjük, majd tálalunk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem