A Konyhafőnök Junior

Bence lazacsteak-je citrusos gyümölcskörettel

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 29. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Bencétől, nézd meg a receptjét


Alapanyagok:

lazac, narancs, avokádó, citrom, szőlő, lime, gyömbér, alma, bazsalikom, menta, körte
 

Elkészítés:

A lazacot kifilézzük, majd steakre vágjuk, bepácoljuk egy olajos-citromos-gyömbéres pácba, 20 percig hagyjuk állni benne. Megtisztítjuk a gyümölcsöket, utána kockákra vágjuk, majd karamellt készítünk egy wokos edényben, belerakjuk a gyümölcsöket is, ezután fehérborecettel felhígítjuk. A pácból kivett lazacot, a bőrén kisütjük, majd tálalunk.

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos