A Konyhafőnök Junior

Anna olaszos lazaca rusztikus céklapürével

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 29. 21:30

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Annától, nézd meg a receptjét.


Alapanyagok:

lazac, snidling, cékla, sárga és fehérrépa, citrom, kápia paprika, zeller, paradicsom konzerv, bazsalikom
 

Elkészítés:

Kifilézzük a lazacot és hűtőbe tesszük. Céklát hámozunk, felkockázzuk és felrakjuk főni. Amikor megpuhult, vajjal turmixgépbe tesszük, és kicsit összedaraboljuk. Meghámozzuk a répát, vékony szeletekre vágjuk, kevés olajon serpenyőben megpirítjuk. A halat elővesszük a hűtőből, kevés olajon sütjük, hozzáadunk egy kevés konzerv paradicsomot, sóval, borssal és bazsalikommal ízesítjük.

#A Konyhafőnök Junior#rtlii#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos

Címlapról ajánljuk