2:06
A Konyhafőnök JuniorA Konyhafőnök Junior
Anna olaszos lazaca rusztikus céklapürével
2017. szeptember 29. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Annától, nézd meg a receptjét.
Alapanyagok:
lazac, snidling, cékla, sárga és fehérrépa, citrom, kápia paprika, zeller, paradicsom konzerv, bazsalikom
Elkészítés:
Kifilézzük a lazacot és hűtőbe tesszük. Céklát hámozunk, felkockázzuk és felrakjuk főni. Amikor megpuhult, vajjal turmixgépbe tesszük, és kicsit összedaraboljuk. Meghámozzuk a répát, vékony szeletekre vágjuk, kevés olajon serpenyőben megpirítjuk. A halat elővesszük a hűtőből, kevés olajon sütjük, hozzáadunk egy kevés konzerv paradicsomot, sóval, borssal és bazsalikommal ízesítjük.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem