2:06
A Konyhafőnök JuniorA Konyhafőnök Junior
Anita: sült lazaca, zeller és répa textúrákkal
2017. szeptember 29. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Anitától, nézd meg a receptjét.
Alapanyagok:
sárgarépa, gyömbér, lime, citrom, narancs, zeller, menta, pankomorzsa
Elkészítés:
A lazacot kifilézzük, olajos serpenyőben a bőrén kisütjük. A zellert és a répát lereszeljük, ezt összekeverjük mentával, borssal, sóval, majd így megpároljuk. A répát és a zellert felkockázzuk, reszelünk gyömbért, mentát apróra vágunk, sóval, borssal fűszerezzük, főzzük 20 percig, majd tejszínnel dúsítva turmixoljuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem