A Konyhafőnök Junior

Anita: sült lazaca, zeller és répa textúrákkal

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 29. 21:30

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Anitától, nézd meg a receptjét.


Alapanyagok:

sárgarépa, gyömbér, lime, citrom, narancs, zeller, menta, pankomorzsa
 

Elkészítés:

A lazacot kifilézzük, olajos serpenyőben a bőrén kisütjük. A zellert és a répát lereszeljük, ezt összekeverjük mentával, borssal, sóval, majd így megpároljuk. A répát és a zellert felkockázzuk, reszelünk gyömbért, mentát apróra vágunk, sóval, borssal fűszerezzük, főzzük 20 percig, majd tejszínnel dúsítva turmixoljuk.

#A Konyhafőnök Junior#rtlii#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos

Címlapról ajánljuk