2:06
A Konyhafőnök JuniorA Konyhafőnök Junior
Anita és Zalu vaníliás és epres, fehércsokis krémmel töltött tortája
2017. szeptember 26. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Anitától és Zalutól, nézd meg a receptjüket.
Elkészítés:
Alap piskótatésztát készítünk, betesszük a sütőbe sülni.
Az epres krémhez az epret ledaráljuk, leszűrjük, hozzáteszünk vajjal megolvasztott fehércsokoládét.
A mascarponés krémhez a mascarponéhoz 3 vaníliarúd belsejét kikaparjuk és hozzáadjuk, eldolgozzuk, cukrot adunk hozzá és hűtőbe tesszük. A piskótát a krémekkel rétegezzük és marcipánnal bevonjuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem