A Konyhafőnök Junior

Anita és Zalu vaníliás és epres, fehércsokis krémmel töltött tortája

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 26. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Anitától és Zalutól, nézd meg a receptjüket.


Elkészítés:

Alap piskótatésztát készítünk, betesszük a sütőbe sülni.

Az epres krémhez az epret ledaráljuk, leszűrjük, hozzáteszünk vajjal megolvasztott fehércsokoládét.

A mascarponés krémhez a mascarponéhoz 3 vaníliarúd belsejét kikaparjuk és hozzáadjuk, eldolgozzuk, cukrot adunk hozzá és hűtőbe tesszük. A piskótát a krémekkel rétegezzük és marcipánnal bevonjuk.

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos