A Konyhafőnök Junior

Hanna rozmaringos szűzérméje

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 25. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Hannától, nézd meg a receptjét.


Alapanyagok:

burgonya, bazsalikom, zöldalma, édeskömény, fehérrépa, lime, paradicsom, szűz
 

Elkészítés:

Feltesszük a burgonyát és a répát főni, és főzés után pürésítjük. Sóval és borssal ízesítjük.

A húst vöröshagymával megsütjük 10 percig, majd pihentetjük. A pecsenyelét felforraljuk és ráöntjük a húsra.
 

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos