A Konyhafőnök Junior

Dani bazsalikomos szűzérméje fehérrépa pürével és almával

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 25. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a Danitóltól, nézd meg a receptjét.


Alapanyagok:

piros alma, fehérrépa, édeskömény, citrom, szójaszósz, bacon, hagyma, bazsalikom, szűz, fenyőmag, lime
 

Elkészítés:

A húst sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel és rozmaringgal ízesítjük, majd baconbe tekerjük. Ezután 200 fokos sütőbe tesszük kb. 20 percig. Eközben jól megfőzzük a fehérrépát, leszűrjük, vajjal és tejszínnel összeturmixoljuk. A pecsenyelét kakukkűfvel kocsonyássá redukáljuk. A húst kiszedjük a sütőből és leszedjük róla a bacont, az almát gyufa méretű hasábokra felvágjuk és tálalunk.

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos