2:06
A Konyhafőnök JuniorA Konyhafőnök Junior
Dani bazsalikomos szűzérméje fehérrépa pürével és almával
2017. szeptember 25. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a Danitóltól, nézd meg a receptjét.
Alapanyagok:
piros alma, fehérrépa, édeskömény, citrom, szójaszósz, bacon, hagyma, bazsalikom, szűz, fenyőmag, lime
Elkészítés:
A húst sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel és rozmaringgal ízesítjük, majd baconbe tekerjük. Ezután 200 fokos sütőbe tesszük kb. 20 percig. Eközben jól megfőzzük a fehérrépát, leszűrjük, vajjal és tejszínnel összeturmixoljuk. A pecsenyelét kakukkűfvel kocsonyássá redukáljuk. A húst kiszedjük a sütőből és leszedjük róla a bacont, az almát gyufa méretű hasábokra felvágjuk és tálalunk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem