A Konyhafőnök Junior

Panna kijevi csirkemellje

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 15. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Pannától, nézd meg a receptjét.


Elkészítés: 

A csirkemellet felvágjuk és a nem kívánatos részeket eltávolítjuk róla.

Megcsináljuk a fűszervajat: vaj, petrezselyem, koriander, mustár, só és bors, a hozzávalókat elkeverjük, betöltjük a húsba, majd ezt bebundázzuk. 160 fokos olajon megsütjük félkészre, ezután még sütőbe tesszük.

A burgonyát uborkareszelővel lereszeljük, majd a húsos olajban megsütjük. Megpirítjuk a krumplit és leturmixoljuk.

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos