2:06
A Konyhafőnök JuniorA Konyhafőnök Junior
Panna kijevi csirkemellje
2017. szeptember 15. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Pannától, nézd meg a receptjét.
Elkészítés:
A csirkemellet felvágjuk és a nem kívánatos részeket eltávolítjuk róla.
Megcsináljuk a fűszervajat: vaj, petrezselyem, koriander, mustár, só és bors, a hozzávalókat elkeverjük, betöltjük a húsba, majd ezt bebundázzuk. 160 fokos olajon megsütjük félkészre, ezután még sütőbe tesszük.
A burgonyát uborkareszelővel lereszeljük, majd a húsos olajban megsütjük. Megpirítjuk a krumplit és leturmixoljuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem