2:06
A Konyhafőnök JuniorA Konyhafőnök Junior
Julcsi kijevi csirkemellje, sárgaburgonya czipsszel és paradicsomsalátával
2017. szeptember 15. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Julcsitól, nézd meg a receptjét.
Elkészítés:
A salátához a paradicsomot elkeverjük petrezselyemmel. A fűszervajhoz petrezselymet, mustárt, sót, borsot vajjal elkeverjük, majd betesszük a fagyasztóba. A húsba vágunk egy rést, beletesszük a vajat, ezután bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.
A csipszhez vékony karikákat vágunk, sütőben magas hőmérsékleten megsütjük.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem