A Konyhafőnök Junior

Julcsi kijevi csirkemellje, sárgaburgonya czipsszel és paradicsomsalátával

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 15. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Julcsitól, nézd meg a receptjét.


Elkészítés:

A salátához a paradicsomot elkeverjük petrezselyemmel. A fűszervajhoz petrezselymet, mustárt, sót, borsot vajjal elkeverjük, majd betesszük a fagyasztóba. A húsba vágunk egy rést, beletesszük a vajat, ezután bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.

A csipszhez vékony karikákat vágunk, sütőben magas hőmérsékleten megsütjük.
 

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos