Activity

Gáspár Laci öltáncot kapott, Hajdú Péter összeesett, Szabó Zsófi pedig teljes mellbedobással játszott az Activityben

rtl.hurtl.hu

2023. július 22. 11:17

Az Activity nappalijában a hírességek nemcsak váratlan kihívásokkal találták szemben magukat, de egészen új oldalukat is megmutatták a tévénézőknek. Puskás-Dallos Peti és Szabó Zsófi furcsa randija, Szellő István titokzatos lábai, Zdroba Patrik szexuális élete, Schobert Laráék meztelen szokásai, valamint Schumacher Vanda és Tihanyi Peti elfeledett szerelemgyereke is terítékre került. Összegyűjtöttük a legnézettebb Activity-jeleneteket.

10. Puskás Peti kínos helyzetbe hozta Szellő Istvánt

Peti mindent megadott volna azért, hogy végre teljes életnagyságban láthassa a Híradó műsorvezetőjét, ugyanis elképzelni sem tudta, milyen lehet Szellő István lába, mivel mindig egy asztal mögött ül. Izgatottságában viszont kissé félreérthetően fogalmazott. Szellő István bármilyen hírt elmond (majdnem) rezzenéstelen arccal, azonban Puskás Peti megjegyzését még ő sem bírta ki nevetés nélkül.

Szellő Istvánt én még nem láttam felállva

– mondta Peti, majd rájött, hogy ennek a mondatnak több jelentése is van.

9. Schumacher Vanda: Véletlenül részegen lefeküdtünk

Schumacher Vanda és Tihanyi Peti sokkolták játékostársaikat, amikor Vanda elárulta, hogy Petivel van egy közös gyerekük. Exkollégája hiába szerette volna azzal lezárni a témát, hogy „egyszer lőtt, és gól lett belőle”, a többiek magyarázatot követeltek:

 

8. Bádoki Betti leleplezte Zdroba Patrik szexuális szokásait

Betti szerint Patrik alapjáraton egy visszafogott srác, a szexuális étvágya viszont egyáltalán nem az. Napi 4 együttlétet követel, amit már a randizás szakaszában közölt Bettivel. Ezt hallva Rekop Gyuri teljesen kiakadt:

Fékezd már magadat, most háziasszonyok milliói fognak eret vágni miattad meg a Zdroba Patrik miatt!

– kiáltotta Gyuri sorstársai védelmére kelve.

7. Puskás Peti randizni vitte Szabó Zsófit, majd faképnél hagyta

Puskás Peti bevallotta, hogy régebben bepróbálkozott a Reggeli műsorvezetőjénél, azonban úgy érzi, nem volt elég gazdag ahhoz, hogy elnyerje a lány tetszését. Zsófi azonban egészen máshogy emlékszik a történtekre:

Egyszer találkoztunk, és otthagyott a Deák téren

– mesélte nevetve. De mi köze lehet a sztorihoz a siófoki polgármesternek?

 

6. Gáspár Laci vizsgáztatni próbálta Schobert Larát

A honfoglalás mikor volt?

– kérdezett be Laci, Schobert Lara viszont nem tudta a választ, de mentségére szóljon, hogy mindenből angolul érettségizett.

Erre a témára természetesen a többi játékos is lecsapott, és jobbnál jobb teóriákat gyártottak arról, hogy mik lehettek Lara első angol szavai, mire Lara azt is elárulta, hogy mióta független anyagilag a szüleitől.

5. Schobert Laráék meztelenül járkálnak az otthonukban

A fiatal lány megosztotta élete egyik legkínosabb pillanatát: otthon éppen meztelenül ment be a konyhába, amikor észrevette, hogy vendégek vannak náluk.

Nem szégyelljük a testünket

– magyarázta Lara a családi szokást, náluk ugyanis nem takargatják magukat egymást előtt. Arra azonban ő sem számított, hogy a családján kívül lesz még valaki az otthonukban…

A videóból kiderül, hogy ennek tudatában Kamarás Norbi miért akarna beugrani Laráékhoz:

 

4. Bódy Sylvi öltánccal terelte el Gáspár Laci figyelmét

Míg Lovász Laci, Lakatos Márk és Tóth Zolkó cirógatással próbálták megakadályozni Lacit, hogy elmagyarázza a feladványt Kármán Odettnek, Bódi Sylvi az egész testét bevetette, és az énekes ölébe pattant.

Nem érted, hogy nem akarja meghallani?

– mondta Ábel Anita. Odett ugyanis hiába találta ki a megoldást, Lacinak fel sem tűnt, Anita szerint azért, mert Laci túlságosan is élvezte a feladatot.

3. Puskás Peti, a szemérmetlen

Peti a játék során több vicces megjegyzést is tett Zsófi adottságaira, amit a lány nem hagyott szó nélkül:

Csodálom, hogy Bogi még nem vált el tőled

– szúrt oda a játékmesternek.

 

2. Hajdú Pétert teljesen kikészítette a Tipi-Tapi

Hajdú Péter és Tücsi a Tipi-Tapi játékban tették próbára a bátorságukat, de már a doboz tartalmának gondolatától pánikolni kezdtek. Amikor Péter összeszedte a bátorságát, és megérintette a rejtélyes valamit, egy másodpercre megnyugodott, azonban ez nem tartott sokáig. Az állat váratlan mozdulatától annyira megijedt, hogy összeesett. Játékostársai ezt persze nem hagyták szó nélkül, Puskás Peti pedig egyszerűen nem bírta abbahagyni a nevetést.

Megtámadta az ujjamat!

– vádolta meg Hajdú Péter a kitömött állatkát.

1. Szabó Zsófi a dekoltázsával hallgattatta el Németh Kristófot

Zsófi mindent megtett, hogy Németh Kristóf ne tudja elmagyarázni a feladványt Ábel Anitának: a Reggeli műsorvezetője tüll felsővel takart dekoltázsát nyomta a színész arcához, miközben a többiek is igyekeztek hátráltatni Kristófot.

Szeretnék elnézést kérni a feleségedtől

– mentegetőzött később Zsófi.

#Activity#rtl#szabó zsófi#puskás-dallos peti#németh kristóf#bádoki betti#gáspár laci#bódy sylvi#szellő istván#hajdú péter#schobert lara#schumacher vanda#Tihanyi Péter#bestof#mell#Játék#meztelen#öltánc#gyerek#ma

Címlapról ajánljuk