Activity

Mindenki Király Viktor ölébe pattant az Activityben, Schumacher Vanda pedig bevallotta, milyen viszony fűzte Tihanyi Petihez

rtl.hurtl.hu

2023. június 29. 21:25

Az Activity legutóbbi részében több titokra is fény derült: többek között arra, hogy miért rohant ki majdnem egy élő Reggeli adásról Járai Máté, sőt Tihanyi Peti azt is elárulta, milyen viszony fűzi Schumacher Vandához.

Az Activity negyedik adásában ezúttal Járai Máté, Kovácsovics Fruzsina, Lukács Miki, Wossala Rozina, Király Viktor és Schumacher Vanda játszottak az 5 millió forintos nyereményért.

Az este játékmestere Tihanyi Peti volt, aki elárulta, hogy már az öltözőben azt számolgatta, összesen mennyi exműsorvezető lesz egyszerre a stúdióban. Vicceskedése természetesen nem maradt megtorlás nélkül.

Petike, ne éld bele magad, nem tart sokáig

– vágott vissza neki Járai Máté és Wossala Rozina.


Ezek után Schumacher Vanda és Tihanyi Peti sokkolt mindenkit a stúdióban, amikor bejelentették, hogy van egy kisfiuk. Lukács Mikike és Wossala Rozina nem akarták elhinni és követelték, hogy magyarázzák el:

„Véletlenül részegen lefeküdtünk” – nevetett Vanda, majd mindenkit megnyugtatott, hogy csak az Éjjel-Nappal Budapestben alkottak egy párt. Vandának nem ez volt az egyetlen vallomása: azt is elárulta, hogy milyen férfiakhoz vonzódik.


A bemutatkozó körből Járai Máté sem maradhatott ki: Tihanyi Peti boldogan dobott be egy róla olvasott pletykát, ami végül igaznak bizonyult. Máté a Reggeli egyik élő adásában ugyanis majdnem kirohant a felvételről:

Ott haldokoltam.

Máténak minden idegszálával összpontosítania kellett, hogy ne hagyja ott szó nélkül beszélgetőpartnerét, amikor egy elviselhetetlen hasmenés kerítette hatalmába.


A Tipi-tapi játékban Lukács Miki szinte csak egy dologra koncentrált – azon túl, hogy kitalálja, mit rejt a titokzatos doboz –, hogy megfoghassa Wossala Rozina kezét. Játékostársa azonban nem hagyta szó nélkül a dolgot:

Anna jó barátom, exkollégám 

– állította le Mikit.


Az este utolsó játékában a párosok egyik felét megkötözték, hogy csak lábbal tudjanak mutogatni. Mielőtt Máté is a trónra fáradt volna, Tihanyi Peti felidézte a Reggeliben eltöltött közös napjaikat és viccesen megjegyezte, hogy szerinte Máté többet akart tőle.

Ezért nyúlkáltál folyamatosan a pult alatt.


A kihívás végül Király Viktorral ért véget, aki megilletődve fogadta, amikor Tihanyi Peti hátrakötözte a kezeit. Több sem kellett Schumacher Vandának és Járai Máténak, azonnal kihasználták az énekes helyzetét.

#Activity#rtl#wossala rozina#Tihanyi Péter#járai máté#kovácsovics fruzsina#lukács miki#király viktor#schumacher vanda#1. évad#4. rész

Címlapról ajánljuk