A Város Királynői

Paulina bosszút akart állni Zsuzsin Laura miatt, de tervei nem úgy sültek el, ahogyan szerette volna

rtl.hurtl.hu

2023. december 20. 20:15

A Bécsből hazamenekült Laura Grétihez ment kezelésre, ahol meg akart bizonyosodni arról, hogy legújabb tagjuk nem Zsuzsi csapatát fogja erősíteni, ahogyan azt Móni tette. Később Gréti hívta békülő reggelire Annát és Violettát, ám a nézeteltérés hamar kihozta a sodrából a Város Királynőit. Mindeközben Bécsben is tapintani lehetett a feszültséget, mikor Paulina elhatározta, hogy hazaüldözi Zsuzsit. A frontvonal egy spaban alakult ki, majd beásták magukat egy üzletbe, végül a karácsonyi vásáron tetőzött a harc.

„Üldözési mániád van!” – Zsuzsi szerint Paulina mamának pszichológushoz kellene járnia

A bécsi kirándulás másnapján Paulina mama már kora reggel bekopogott Zsuzsihoz, hogy megkérje, lehetőség szerint ezt a napot ne rontsa el. Elmagyarázta neki, hogy Laurához címzett gondolataival egyetért, de a stílusa megengedhetetlen. Ez a kis intermezzo nem nyerte el az üzletasszony tetszését.

„Amit akarok, úgyis megszerzem” – Violetta puhatolózni kezdett párjánál az eljegyzés miatt

Violetta úgy érzi, végre rátalált a megfelelő férfira, így bevetette minden fortélyát, hogy kiderítse, mikor kaphatja meg a hőn áhított jegygyűrűt.  

„Annyira reménykedtünk, hogy nem olyan vagy, mint ő” – Laura bevallotta Grétinek, hogy mit gondolt róla

Laura meglátogatta Gréti szalonját, ahol a kezelések mellett mindent kibeszéltek. Gréti elmesélte neki, hogy milyen bulit rendeztek neki Annáék, Laura pedig próbálta csillapítani a feszültséget. Félt, hogy új barátnőjük Zsuzsi oldalán fog kikötni.

„Úgy éreztem, mintha egy féreg rágná az agyamat” – Paulina megállás nélkül cukkolta Zsuzsit

A Város Királynői között izzott a levegő, mikor megérkeztek a spaba. Bikini, forró hangulat, lazítás. Ez volt a terv, de a Paulinában lappangó indulatok már az előtt felszínre törtek, hogy Zsuzsi bekenhette volna magát. Az üzletasszonyt annyira idegesítette az állandó beszólogatás, hogy Paulina mamával az oldalán félrevonult.

„Nekem ez megalázó volt” – Gréti békülni szeretett volna, de csak újra egymásnak feszültek Violettáékkal

Gréti reggelizni hívta Annát és Violettát, hogy átbeszélhessék, min csúszhatott el a neki szervezett meglepetés buli – a félmeztelen testeken kívül. Violetta prűdnek és arcátlannak tartotta az új lányt angolos távozása miatt, Anna pedig nem értette, miért reagált ilyen hevesen a történtekre. Gréti köpni-nyelni nem tudott, ugyanis nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerette volna.

„Megpróbálom tanítani a lányodat” – Zsuzsi úgy döntött, megteszi, amit szerinte Paulina mamának nem sikerült

Paulina bűvészmutatványra készült: néhány egyszerű szóval el akarta tüntetni Zsuzsit Bécsből. Terve azonban fordítva sült el, ugyanis Zsuzsi mindenki jelenlétében kiosztotta a viselkedése miatt. A hangulaton az sem változtatott, amikor Paulina mama megpróbálta megvédeni lányát.

„Nem tanítottad meg, hogy ne szóljon közbe?” – Zsuzsi „szájon vágná” gyerekeit, ha úgy viselkednének, mint Paulina

Zsuzsi és Paulina párharca olyan mértéket öltött a bécsi vásárban, amire senki sem számított. Végül Paulina hagyta el a küzdőteret. Édesanyja csak azt tudta ismételni Zsuzsinak, amit reggel is megmondott neki Laurával kapcsolatban: van abban igazság, amit mond, de a stílusa tűrhetetlen.

 

#A Város Királynői#bécs#laura#czeglédi laura#gréti#kezelés#zsuzsi#solomon zsuzsanna#Reggeli#vita#sztriptíz#violetta#szécsényi violetta#anna#apró anna#feszültség#karácsonyi vásár#12. rész#összefoglaló#a város királynői összefoglaló

Címlapról ajánljuk