A Konyhafőnök

Kiderült, hogy Kurta Zsuzsa vagy Kettel-Fülöp Flóra lett A Konyhafőnök legújabb győztese

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 29. 22:25

A Konyhafőnök jubileumi évada rengeteg újdonságot tartogatott már a legelső casting naptól kezdve, azonban a verseny főnyereménye nem változott: a győztes a megtisztelő cím mellett 10 millió forintot is hazavihetett. Bár nagyon szoros volt a küzdelem, a zsűri végül megválasztotta Magyarország legújabb konyhafőnökét, aki elárulta, hogy ezentúl felemelt fejjel fog járni az utcán.

„Nem érdekel, nem adom” – Flóra és Zsuzsi vitába szálltak a segítőkért 


A Konyhafőnök Fináléjára ismerős arcok tértek vissza a konyhába, hogy Kettel-Fülöp Flórának és Kurta Zsuzsának segítsenek a mindent eldöntő főzésben. Bár a legtöbb vendéget régi barátként üdvözölték, egyikük kapcsán mégis heves vita alakult ki a finalisták között, és a saját igazából egyik fél sem akart engedni.

„Sztrókom lesz” – Kettel-Fülöp Flórának újra egy régi csapattársa nehezítette meg a dolgát 


Kettel-Fülöp Flóra legrosszabb rémálma vált valóra, amikor ismét Kerekes Balázzsal került egy csapatba. Bár mindketten eltökélték, hogy ezúttal más lesz a köztük lévő dinamika, mégis feszültté vált a hangulat, amikor Balázs képtelen volt úgy teljesíteni, ahogy Flóra azt elvárta volna.

„Elcsesztem” – Kurta Zsuzsa rossz hozzávalókat diktált a segítőjének 


A Konyhafőnök Fináléjában már nem volt lehetőség hibázni, de az izgalom és a stressz hatására Kurta Zsuzsa fejében összekavarodtak a receptek, így rossz zselésítőanyagot használtak fel egy elemhez. Bár hamar ráeszmélt a hibájára, a portói borból készült zseléje sem akart úgy sikerülni, ahogy azt eltervezte.

„Ez 24 karátos arany?” – Herceg Erikát és Rácz Jenőt ugyanaz az elem nyűgözte le 


Kurta Zsuzsa előételének nem minden eleme aratott osztatlan sikert A Konyhafőnök zsűritagjainál, de egy elemmel nagyon betalált. Az aranybevonatos gombócokkal levette a lábáról Herceg Erikát, akinek az arany iránti rajongásában Rácz Jenő is osztozott.

„Besz*rtam a Jenőtől” – Rácz Jenő úgy bepöccent a Finálé kóstolásán, hogy még Balogh Levente szava is elakadt 


A finálés értékelésen Rácz Jenő egy ideig csendben hallgatta zsűritársai értékelését, egy ponton túl viszont nem bírta tovább magában tartani a gondolatait. Nem tűrte, hogy Sárközi Ákos a szavába vágjon, és olyan vehemensen állt ki a versenyzője mellett, hogy még Balogh Levente is megrettent tőle.

Kiderült, ki lett A Konyhafőnök 10. évadának győztese 

 

#A Konyhafőnök#összefoglaló#fördős zé#30. rész#sárközi ákos#finálé#rácz jenő#lakatos márk#kurta zsuzsa#kettel-fülöp flóra#balogh levente#herceg erika#kerekes balázs#sinkovic dóra#ferenci lászló#molnár-thomka hanna

Címlapról ajánljuk