A Konyhafőnök

Eldőlt, kik csapnak össze A Konyhafőnök Fináléjában

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 28. 22:15

Obersovszky Nóra, Kurta Zsuzsa és Kettel-Fülöp Flóra az első feladatban szeretteikkel főztek együtt, utána pedig a zsűri egyik kedvenc szárnyasát kellett elkészíteniük. Nagy volt a tét, most derült ki, hogy kinek kell távoznia a Finálé kapujában.

Kurta Zsuzsa szétesett a Finálé előtt, Rácz Jenő közbelépett 


Kurta Zsuzsa újra a tészták hatása alá került, amitől teljesen befeszült. Ez séfjének, Rácz Jenőnek is feltűnt, aki azonnal ott termett versenyzője pultjánál, hogy helyre tegye Zsuzsát.

„Mindjárt elsírom magam” – Kettel-Fülöp Flóra rettegett, hogy férjével egyetlen ételt sem tálalnak ki 


Kettel-Fülöp Flórát hiába nyugtatta meg, hogy legjobb barátja, a férje van mellette a pultban, a főzés alatt egyre jobban befeszült a gondolattól, hogy nem állnak jól. „Egyik tányérból sem lesz semmi” – hajtogatta a versenyző, aki kapkodva próbálta elérni, hogy minél több mindennel elkészüljenek.

Sárközi Ákos szavai szíven ütötték Kettel-Fülöp Flórát 


Kettel-Fülöp Flóra meghatódott, amikor „Konyhafőnök apukája” odalépett a pultjához és olyat mondott, ami a világot jelentette neki.

Ők A Konyhafőnök 10. évadának finalistái 


Obersovszky Nóra, Kettel-Fülöp Flóra és Kurta Zsuzsa lett A Konyhafőnök legjobb három versenyzője. A kérdés már csak az volt, közülük kik küzdenek majd meg a legendássá vált, háromórás finálés főzésen.

Obersovszky Nóra: Ott lehettem volna én is, nyilván ilyenkor szomorú az ember 


Rácz Jenő büszkén búcsúzott várandós versenyzőjétől, aki ugyan mosolyogva hagyta maga mögött A Konyhafőnök konyháját, azért volt egy kis szomorúság is a szívében.

#A Konyhafőnök#összefoglaló#fördős zé#29. rész#sárközi ákos#rácz jenő#kettel-fülöp flóra#kurta zsuzsa#obersovszky nóra#top 3

Címlapról ajánljuk