A Konyhafőnök

Sérülések, desszerteken marakodó zsűritagok és megható búcsú A Konyhafőnökben

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 26. 22:15

Földi Laci sokadik alkalommal vágta el az ujját, amit még tudott tetézni, amikor megcsúszott a padlón. A zsűri azonban nemcsak őt figyelte aggódva, hanem az egyik ételt is, ugyanis mindannyian maguknak akarták az utolsó morzsáját is. Az este végén Sárközi Ákosnak el kellett engednie egyik versenyzőjét.

Földi Laci rekorder lett ujjvágásban? 


Földi Laci annyira kapkodott főzés közben, hogy újra elvágta az ujját, amit A Konyhafőnök zsűrije döbbenten figyelt. Miközben a versenyzőt ellátták, Sárközi Ákosék megjegyezték, hogy Lacinak lassan nem marad olyan ujja, amit nem vágott el.

Fogyókúra és hajnövesztés trópusi gyümölcsökkel? A Konyhafőnök zsűrije lecsapott 


Iglódi Ferenc egy izgalmas bemutatóval lepte meg A Konyhafőnök döntőseit és zsűrijét, ugyanis az itthon termesztett trópusi gyümölcseivel kapcsolatban adott pár tippet. Rácz Jenő és Fördős Zé ráadásul különös izgalommal hallgatták, amikor az alapanyagok egy-két plusz jótékony hatása is szóba került.

Kettel-Fülöp Flóra olyannak adta a hátrányt, akit még sosem szívattak meg


A második feladatban egy muflon és megannyi gyümölcs várt a versenyzőkre, azonban egy valakinek a főételen kívül egy desszertet is el kellett készítenie, ugyanannyi idő alatt. Kettel-Fülöp Flóra oszthatta ki a hátrányt, aki azonnal tudta, kinek adja.

Rácz Jenő aggódott Földi Laciért: „Tönkre fogja magát tenni” 


Földi Lacinak a második feladatban az idő mellett saját sérülésével is meg kellett küzdenie, miután folyton lejött a kötés az ujjáról. Ennek tetejébe ráadásul egyszer csak majdnem eltűnt a pult alatt… Rácz Jenő döbbenten figyelte, mi történik a hátsó pultban.

„Tudod kivel szórakozol” – Sárközi Ákos és Fördős Zé összekaptak a kóstoláson 


Kurta Zsuzsa desszertje meglepő reakciót váltott ki A Konyhafőnök zsűrijéből. Fördős Zé megpróbálta kisajátítani a finomságot, ami nagyon nem tetszett Sárközi Ákosnak.

Rácz Jenő: Neked komolyabban kellene foglalkoznod a szakmával 


Rácz Jenő nem sűrűn dobálózik dicséretekkel, egyik piros kötényes versenyzője viszont olyan ételt készített, amitől még a séfnek is elakadt a szava.

Sárközi Ákos ígéretet tett a kiesőnek: „Segítek, hogy szakács váljon belőled” 


„Köszönök mindent” – suttogta mentora fülébe a kieső versenyző, amikor megölelték egymást. A döntős óriási ölelésekkel és még nagyobb lehetőségekkel távozott A Konyhafőnök stúdiójából.

#A Konyhafőnök#27. rész#fördős zé#sárközi ákos#összefoglaló#sérülés#rácz jenő#kóstolás#kiesés#földi lászló#kettel-fülöp flóra#horváth gergely#kurta zsuzsa#obersovszky nóra

Címlapról ajánljuk