A Konyhafőnök

Street Kitchen-buli, elvágott ujjak és síró versenyzők A Konyhafőnökben

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 21. 22:20

A Street Kitchen konyhájában kellett főznie a csapatoknak, ráadásul ismert vendégeknek. Persze nem ez volt az egyetlen izgalom, Czeglédi Laura többször kiborult, Horváth Gergő pedig megsérült főzés közben.

Molnár-Thomka Hanna nem hallgatott a konyhafőnökére 


A Street Kitchen bázisán Kettel-Fülöp Flóra irányította a kék csapatot főzés közben, azonban hiába adta ki az utasításait mindenkinek, Molnár-Thomka Hanna nem azt csinálta, amit kért tőle. A lazac feldolgozása és a meg nem beszélt köretek is feszültséget okoztak közöttük.

A piros csapat félidőnél még a nyers tésztájukkal küzdött: „Éreztem, hogy káosz van” 


Obersovszky Nóra felelt a piros csapat irányításáért a Street Kitchen konyhájában, azonban hamar kiderült, hogy az égetett tésztával meggyűlik majd a bajuk, mert nagyon lassan haladtak vele. A főzés során ráadásul nemcsak az idő, hanem az elégetett karamell is hátráltatta őket.

A Street Kitchen bázisán különleges vendégek zsűrizték a csapatok ételeit 


A Konyhafőnök egykori versenyzői, győztesei, sőt Michelin-csillagos séfek voltak a jubileumi buli vendégei a Street Kitchen tetőteraszán. Az ismerős és tapasztalt arcok feleltek érte, hogy kiértékeljék a piros és a kék csapat ételeit.

Horváth Gergő levágott egy darabot az ujjából


„Iszonyatosan felhúztam magam” – mondta mérgesen Horváth Gergő, miután megsérült. A megvágott ujja miatt teljesen összeomlott és perceken keresztül azt sem tudta, mit csináljon a pultjában.

„Most szórakoztok velem?!” – Czeglédi Lara kiakadt, amikor elfoglalták a sütőjét 


Czeglédi Laura direkt a főzés elején bekapcsolta a sütőt, hogy megfelelő hőmérsékletű legyen, amikor majd szüksége lesz rá. Arra azonban nem számított, hogy Nagy Dani oda pakolja a saját elemeit. Amikor ezt észrevette, teljesen kiakadt, mivel nem ez volt az első ilyen eset a konyhában.

„Idegösszeroppanást kapok!” – Czeglédi Lara káromkodva borult ki a konyhában 


A sütője elfoglalása után se lett nyugodtabb Czeglédi Laura: nem tudta elindítani a turmixgépét, aminek hatására teljesen összeomlott. A könnyeivel küszködve kiabált a stúdióban.

Rácz Jenő: „Olyan versenyző vagy, akit szívesen láttam volna a Döntő hetén” 

#A Konyhafőnök#összefoglaló#fördős zé#24. rész#sárközi ákos#czeglédi laura#rácz jenő#Horváth Gergő#sérülés#kiborulás#sírás#Street Kitchen

Címlapról ajánljuk