A Konyhafőnök

A dudaszó és Rácz Jenő brutális tempója megizzasztotta A Konyhafőnök versenyzőit

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 19. 22:30

Rácz Jenő ugyan nem ragadott fakanalat, azonban így is mélyvízbe dobta a versenyzőket a diktálásával. Tempója kellőképp feladta nekik a leckét, de emellett a színekkel és egy fekete kötényes szívatással is szembe kellett nézniük.

A szerencse döntött róla, milyen színnel kell dolgoznia a versenyzőknek 


A mai nap a színekről szólt. A versenyzők viszont – egy kivételével – nem dönthettek róla, milyen árnyalatú ételt szeretnének készíteni. A saját szerencséjük lett a döntéshozó, ugyanis egy borítékot kellett kihúzniuk, hogy megtudjuk, mi vár rájuk.

„Szétestem picit” – Földi Lacit többször is leállította a zsűri főzés közben 


Földi Laci kapta a fekete kötényt, így nem volt választása: szembe kellett néznie a zsűri szívatásával. Fördős Zé újra előkapta a dudát, és a főzés alatt akármikor is nyomta meg, Lacinak abba kellett hagynia a munkát.

Földi Lacinak kék majonézt kellett varázsolnia a semmiből 


Földi Lacinak egy hagyományos majonéz nem okozott volna gondot, azonban a hátráltatása miatt neki plusz elemként egy kék színű verziót kellett megalkotnia. A kérdés már csak az volt: hogyan lehet ezt színezék nélkül elkészíteni?

Fördős Zéből csóváló tacskó lett a kóstoláson 


Miután Molnár-Thomka Hanna „Jutifaliként” mutatta be a tányérját, Fördős Zé azonnal átlényegült és eljátszotta, hogy ő egy kutya.

Kerekes Balázs kidobta a spárga legértékesebb részét 


A Konyhafőnök zsűrije nem akarta elhinni, hogy Kerekes Balázs éppen a spárgák fejét nem használta fel az ételéhez. A meghökkenésük után alig tudták abbahagyni a nevetést.

Rácz Jenő különleges Cézár salátát készíttetett a versenyzőkkel 


Újabb séffőzéssel kellett szembenéznie a középdöntős versenyzőknek, ezúttal azonban Rácz Jenő diktálta nekik a receptet.

Rácz Jenő: „Szavakkal simogatok embereket, mert el vagyok olvadva” 


Rácz Jenőt levette a lábáról egyik piros kötényes versenyzője. Fördős Zé persze nem hagyhatta szó nélkül, ahogy zsűritársa megfogalmazta a dicséretét.

Sárközi Ákos egy nyers csirkével küldte el a síró Kettel-Fülöp Flórát 


„Ezt vidd haza és gyakorolj” – vágta le a pultra Sárközi Ákos az egész csirkét. Kettel-Fülöp Flóra emiatt annyira összetört, hogy később elsírta magát.

#A Konyhafőnök#összefoglaló#fördős zé#22. rész#sárközi ákos#rácz jenő#séffőzés#diktálás

Címlapról ajánljuk