A Konyhafőnök

A zsűri közösen állt be főzni, miközben a versenyzők tisztítószerekkel és agyvelővel szabotálták egymást

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 5. 22:30

Sárközi Ákos, Fördős Zé és Rácz Jenő egyszerre pattantak be az egyik versenyző putljába, hogy segítsenek neki. Persze, nem ez volt az egyetlen meglepetés: nem várt hátráltatások, tisztítószerektől úszó pultok és rémsiztő agyvelők is megnehezítették a kék csapat életét.

Sárközi Ákos textúrákkal inspirálta a versenyzőit


Hogyan lehet többféleképpen megmutatni egy alapanyagot a tányéron? Sárközi Ákos belevetette magát a kukoricásba, hogy a kékeknek a lehető legtöbb formájában mutathassa meg a zöldséget.

Rácz Jenő lett az egyik versenyző jobb keze főzés közben


Kettel-Fülöp Flóra az előnyének köszönhetően 5 percig megkapta Rácz Jenőt, akire bármilyen feladatot rábízhatott. Fördős Zé és Sárközi Ákos elismerő pillanatásokkal figyelték, ahogy a kék csapat versenyzője ravaszul használta ki a lehetőségét.

Flóra agyvelővel riogatta ellenfeleit


Kettel-Fülöp Flóra hátráltathatott valakit a kékek közül, ráadásul a nem kívánt meglepetést a Titokszobában választotta ki a zsűri segítségével. Flóra a szerinte legfeldolgozhatóbb elemet választotta, de mind hiába… mindenki ledöbbent, amikor meglátták az agyvelőt.

Marci mindenkire lecsapott: nem várt módon tett keresztbe versenytársainak


Bartus Marcellnek a hátránya miatt többször is fel kellett takarítania mindenkinél, ennek azonban meglepő következményei lettek. Csúszott a padló, kikapcsoltak az indukciós lapok… a tisztaság helyett még nagyobb lett a káosz ellenfelei pultjaiban.

Sárközi Ákos ledöbbent Flóra ételén: „Nem is kóstolom meg”


Rácz Jenő és Fördős Zé meglepődve figyelték zsűritársukat, aki Kettel-Fülöp Flóra étele láttán egyszerűen előkapta a mobilját. Nem értették, hogy mi történik.

Ilyen még nem volt: Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé egyszerre álltak be főzni


Molnár-Thomka Hanna teljes pultját megszállta A Konyhafőnök zsűrije. Öt perc erejéig mindannyian segítettek neki a főzés elindításában: aprítottak, tisztítottak és a meglepetésként kapott olasz édességéket dézsmálták.

Lacinak gép nélkül kellett megküzdenie a tésztájával


Földi Lacinak el kellett búcsúznia az egyik fontos géptől főzés közben, ami eléggé megnehezítette a munkáját.

„Rettentően rosszul esett” – Pintér Vivi csalódottan távozott A Konyhafőnökből


A nap végén Kerekes Balázs és Pintér Vivien álltak a zsűri előtt arra várva. hogy megtudják, melyikük folytathatja tovább a versenyt. A kieső Vivien nem számított rá, hogy így dönt a zsűri.

#A Konyhafőnök#összefoglaló#fördős zé#12. rész#sárközi ákos#rácz jenő

Címlapról ajánljuk