A Konyhafőnök

Fördős Zé test a test elleni harcba keveredett, miközben az egyik versenyzőt csaláson kapták

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 30. 22:25

Rácz Jenő séffőzése felkavarta a kedélyeket: amellett, hogy Geri lett a kuktája, aki ennek egyáltalán nem örült, a versenyzők sírva próbáltak szembe nézni az általa megálmodott étellel. A pultok között ráadásul a Zé hurrikán is lecsapott.

Geri lett Rácz Jenő kis kuktája: „Sejtettem, hogy pepecselős meló lesz”


Horváth Geri úgy érezte, hogy az előnye hátránnyá vált, amikor mentora utasításait követve segédkezett neki a konyhában. Míg versenytársai tátott szájjal figyelték Jenő főzését, Gerinek többször is mély levegőt kellett vennie, hogy magában tartsa a gondolatait.

„Most én ezzel mit kezdjek?!” – Gerinek arcára fagyott a mosoly az előnye láttán


Horváth Geri előnye nem csak abból állt, hogy közelről nézhette és segíthette Rácz Jenő munkáját, de egy előre elkészített elemet is megkapott a séf ételéből. A versenyző azonban így is csalódottan távozott a zsűri pultjától.

Fördős Zé főzés helyett mozizni vitte Laurát


A fekete kötény ezúttal különleges hátráltatással járt: Zé egy moziélményt szervezett Laurának. Bár a műsorvezető szerint csak úgy repült az idő, Laura úgy érezte magát, mintha matek órán ülne. A szemük előtt kibontakozó melodráma nézése közben jól ki is beszélték a többi versenyzőt.

Nóra kiakadt Gerire a hátráltatása miatt: „Rohadt ideges voltam”


Geri választhatta ki, hogy kinek a főzését nehezítse meg Zé és Laura közös mozizása, így Obersovszky Nórának kellett kipattogtatnia a popcornjukat. A lány természetesen nem örült az ötletnek, és a bosszúról fantáziált.

Rácz Jenő csaláson kapta Horváth Gerit


Rácz Jenő nem nézte jó szemmel, hogy a piros csapat tagjai közül valaki a könnyebb utat választaná. Ennek megfelelően Gerinek fizetnie kellett a tettéért.

Nesi a sírással küzdött a kóstoláson: „Ha elkezdek beszélni, akkor elkezdek zokogni”


Nesikának nem sikerült lemásolni Rácz Jenő tányérját, így szégyenkezve állt a zsűri elé. Az ételt látva Jenő bevallotta, hogy ezúttal nehéz lesz kiállnia a lányért.

Zé elfoglalta Balázs pultját: „Próbált test a test elleni harcot bevetni ellenem”


Zsuzsi úgy döntött, hogy a segítségére siető Zé Balázs pultjában dolgozza fel az alapanyagait, ezzel alaposan megnehezítve a dolgát. Míg Jenő szerint a műsorvezető és a versenyző olyanok voltak, mintha klónok lennének, Balázst meglehetősen frusztrálták Zé energiái.

Rácz Jenő csalódott Dóriban: „Most te vagy a leggyengébb”


Sinkovic Dóri feje felett összecsaptak a hullámok főzés közben, ami a tányérján is meglátszott. Rácz Jenő szomorúan vette tudomásul, hogy talán tévedett a versenyzőjével kapcsolatban.

Rácz Jenő áttálalta Csefkó Balázs ételét


Csefkó Balázs ruganyos léptekkel vitte a tányérját a zsűrihez, azonban hamar sarkon kellett fordulnia, ugyanis Jenőt nem nyűgözte le a stadiont formáló tálalása. A séf véleményét Fördős Zé is osztotta.

„Sajnálom, hogy csalódást okoztam” – Piroska számára véget ért A Konyhafőnök


Varga Piroska és Sárai Ádám kerültek a veszélyzónába, azonban csak egyikük kaphatott még egy esélyt. Piroska csalódottan vette tudomásul a zsűri döntését, mert szeretett volna még bizonyítani.

#A Konyhafőnök#összefoglaló#fördős zé#8. rész#sárközi ákos#csalás#rácz jenő#séffőzés

Címlapról ajánljuk