A Konyhafőnök VIP

Járai Máté könnyek között fogadta Rácz Jenő döntését – Eldőlt, hogy kiket visznek tovább A Konyhafőnök VIP séfjei

rtl.hurtl.hu

2022. november 18. 21:35

Elérkezett a kötényszerzés utolsó napja, ahol eldőlt, kik versenyezhetnek tovább a piros vagy a kék csapat színeiben. Drámából nem volt hiány, hiszen akadt, akit az ajtóból hívtak vissza, mások a földre vetették magukat, miközben a feszültség miatt egy-két könnycsepp is lecsordult a hírességek arcán.

Járai Máté már a főzés előtt befeszült, hiszen egy dologban biztos volt: Rácz Jenőtől biztosan nem kap majd kötényt. A színész rettegve szembesült vele, hogy milyen ételt kell elkészíteniük a kötényszerző napon, ami viszont még ennél is jobban megrémítette, hogy neki mindent egy lapra kellett feltennie…


Nemcsak ő döbbent meg a konyhában a feladat elején, hanem a séfek is. Rácz Jenő és Sárközi Ákos is bevetették magukat a pultok mögé, azonban a főzést nem úszhatták meg Zé egyik szívatása nélkül. Barátjuk ráadásul a 15 darab textúrát pörgette ki nekik. Vajon hogyan néztek szembe ezzel a feladattal a Michelin-csillagos nagyágyúk?

15 textúra nem létezik a világon… de megcsinálom

– mondta Jenő.


Az első kihívás után elérkezett a nagy pillanat: a séfek újra döntöttek, hogy kiket szeretnének a csapataikban látni. Tokár Tomi nem aratott nagy sikert, annyira nem, hogy a Fókusz műsorvezetője két nemet is kapott a kóstoláson, ami egyet jelentett: kiesett a versenyből.

Szeretnél a csapatomba jönni? Nem fogsz

– hangzott el Ákos kemény kritikája, azonban a séf szavai ellenére megdöbbentő dolgot tett, amikor Tomi hátat fordított nekik.


Nagy döntések ide vagy oda, azért a poénnak is jutott hely a stúdióban. Nagy Zsolt ugyanis teljesen átszellemült, amikor a zsűri elé lépett és mindenkit meglepett, amikor egyszercsak lefeküdt a pultjuk előtt.


Az este végére viszont drámai helyzet alakult ki: már csak Járai Máté várt arra, hogy a zsűri megkóstolja az ételét, azonban volt egy kis bökkenő, egyetlen kötény sem maradt. A színész már akkor az asztalra borult, amikor Sárközi Ákos kiosztotta az utolsó kötényét, a végső reményét pedig akkor vesztette el, amikor a kékek mentora közölte vele, hogy egyik versenyzőjéről sem veszi le érte a kötényt. Így már csak Rácz Jenő volt hátra:

Szeretném rendezni ezt a dolgot kettőnk között és lezárni…


Máté könnyes szemekkel hallgatta végig Jenő döntését, ami egyben azt is jelentette, hogy miatta egy valakinek le kellett vennie a kötényét, hogy átadhassa neki. A séf választása alapján Nagy Zsoltnak és Kamarás Norbinak kellett lejönnie a galériáról: végül Norbi hagyta el a konyhát.

#A Konyhafőnök VIP#rtl#tokár tamás#gasztroreality#Videó#összefoglaló#ez történt#járai máté#nagy zsolt#kötényszerzés#továbbjutás#tábor#7. évad 10. rész

Címlapról ajánljuk