Pecketáriánus, kecsketáriánus? Kamarás Norbi még sosem hallott a diétáról, amit Odett követAmikor Kármán Odett kimondta, hogy peszketáriánus – ami azt jelenti, hogy nem eszik húst, csak halat –, Norbi lefagyott, mert még sosem hallotta ezt a szót. A Konyhafőnök VIP versenyzőiről azonban hamar kiderült, hogy szinte mindenkinek megvan a maga heppje, ha a kajálásra kerül a sor. Egy étel van, amit szinte mindegyikük utál – kitalálod, melyik az?
A Konyhafőnök VIP

Pecketáriánus, kecsketáriánus? Kamarás Norbi még sosem hallott a diétáról, amit Odett követ

rtl.hurtl.hu

2022. október 29. 10:00

Amikor Kármán Odett kimondta, hogy peszketáriánus – ami azt jelenti, hogy nem eszik húst, csak halat –, Norbi lefagyott, mert még sosem hallotta ezt a szót. A Konyhafőnök VIP versenyzőiről azonban hamar kiderült, hogy szinte mindenkinek megvan a maga heppje, ha a kajálásra kerül a sor. Egy étel van, amit szinte mindegyikük utál – kitalálod, melyik az?

Ha kíváncsi vagy, mit válaszolt erre a kérdésre Kálid Artúr, Pintér Adrienn, Kardos Eszter, Badár Sándor, Járai Máté, Rubint Rella, Fésűs Nelly, Geszler Dorottya és Tokár Tamás, akkor nézd meg extra videónkat!

Itt pedig megnézheted az összes hírességet, akik A Konyhafőnök VIP 7. évadában próbára teszik főzőtudásukat!

#A Konyhafőnök VIP#rtl#tokár tamás#gasztroreality#Videó#extra#ételek#kamarás norbi#kármán odett#kálid artúr#pintér adrienn#kardos eszter#badár sándor#járai máté#rubint rella#fésűs nelly#geszler dorottya

Címlapról ajánljuk