XXI. Század

Testvérrejtély a ládában

rtl.hurtl.hu

2010. november 3. 10:32

Hábermann Aladár azt akarta, hogy lánya keresse meg 14 évvel idősebb testvérét, Tamást. A kutatás elkezdődött. Mi is részt vettünk benne. A titkokkal teli családi történetet megismerhetik a XXI. században.

Egy titkos rekeszben elrejtett páncélkazettával kezdődött új élete. A milánói orvosnő azt hitte, kincset talált. Izgatottan kinyitotta, de rettenetesen csalódott: magyarul és olaszul írt papírok voltak a kazettában. Amit viszont azokból megtudott, megváltoztatta életét.

Hosszú évekig igyekezett eltemetni magában az igazságot, de nem menekülhetett előle. Újra rábukkant valamire: a padláson egy utazóládára, tele iratokkal. Annamaria Hábermann onnantól kezdve nem tudta magáról elmondani, hogy egyke, hogy olasz és hogy katolikus.

A gyógyítás mellett új szenvedélye lett: mindent meg akart tudni családja múltjáról, hiszen "lett" egy testvére. Édesapja élete utolsó napján egy noteszt adott át neki, de ő akkor nem tudta megfejteni a szavak jelentését. Miután megtalálta a dokumentumokat, végre megértette apja végakaratát.
#XXI. Század#rtl#rejtély#család#testvér#titok

Címlapról ajánljuk