X-Faktor

Ők a 2022-es X-Faktor Élő show-s versenyzői

rtl.hurtl.hu

2022. október 16. 22:20

Szombaton ByeAlex és Gáspár Laci, vasárnap pedig Puskás-Dallos Peti és Herceg Erika választották ki azokat a versenyzőket, akiket egyenes ágon juttattak be az Élő show-ba, vasárnap pedig az is eldőlt, hogy kik kaphatnak új esélyt egy másik mentor szárnyai alatt. Íme a 2022-es X-Faktor Élő show-s névsora! 

Szombaton vette kezdetét a 2022-es X-Faktor egyik legizgalmasabb fordulója, a Mentorház. Az új szabály szerint a négy mentor a Tábor alatt szabadon választhatta ki azt a hat versenyzőt, akik megmérethették magukat a Mentorházban. Szombaton Gáspár Laci és ByeAlex, vasárnap pedig Herceg Erika és Puskás-Dallos Peti versenyzőin volt a sor, hogy lenyűgözzék mentoraikat. Lássuk, melyek voltak az este kiemelkedő, vagy éppen csalódást okozó produkciói!

Puskás-Dallos Peti

Először Peti versenyzői állhattak a mentorok elé: a sort Miszlai Márton kezdte, akinek produkciója szinte az összes mentort elragadtatta, kivéve ByeAlexet, aki inkább a szőlőtőkéket nézte, mintsem a fiú produkcióját. A mentort egyébként nemcsak Marci, hanem Beri Zsolt produkciója sem győzte meg.

Egy szerencsétlen nyögdécselés volt az egész

– jellemezte a fiú éneklését. Az érzelmi hullámvasútra azonban leginkább Gáspár Laci ült fel, aki volt, hogy kirobbanó örömmel, vagy éppen könnyeivel küszködve hallgatott végig egy-egy produkciót. Sokszor mentortársai sem értették, mi váltja ki belőle ezeket a heves érzelmeket. Herceg Erika például meglepődve konstatálta, hogy Kornis Anna produkciója ilyen reakciókat váltott ki Laciból.


Puskás Peti sosem titkolta, hogy az egyik hatalmas kedvence Boros Marci, aki a Mentorházban sem okozott csalódást. A fiú elmondta, hogy terápiaként kezdett zenélni, ezért hihetetlennek tartja, hogy idáig jutott az X-Faktorban. A mentorok – vegyes érzelmeik ellenére – egy dologban egyetértettek a fiúval kapcsolatban: nagy tehetség rejlik a benne, mert a muzikalitása egyértelműen érezhető. A lelkesedés pedig nem lankadt, Kiss Kevin produkciója is hamar belopta magát a mentorok szívébe. A fiatal srácot továbbra is az évad egyik legnagyobb esélyesének tartják.

Herceg Erika

A Mentorház utolsó fordulójaként Erika versenyzőit hallgatták meg a mentorok. Peti, Alex és Laci már az elején kiemelték, hogy Erika nagyon erős csapatot állított össze, amit az elsőként színpadra álló Liliána vagy akár a Bucca Brothers produkciója is alátámasztott. A soron következők viszont közel sem nyűgözték le a mentorokat. Gréta remegő lábakkal érkezett a Mentorházba, ami érződött is a teljesítményén.

Szörnyűnek éreztem az éneklést, ez édeskevés volt

értékelte saját magát Miller Dávidnak. Lehet, hogy a lány otthonhagyott önbizalmát Krága René vitte magával, ő ugyanis saját bevallása szerint már inkább átesett a ló túloldalára. Ezt a mentorok is érezték, ByeAlex egyszerűen nem értette, hogy „hogyan lehet valaki ennyire eltévedve”. A Tábor alatt frissen alakult trió, a Synergy is bezsebelhetett pár kedves szót a mentoroktól. Gáspár Laci például óriási lehetőséget látott a lányokban és biztosította Erikát is arról, hogy nem szabad elengedni őket.

Bodrogi Enikő is az este egyik legjobban várt énekesnője volt és kétségtelen, hogy a Mentorházban is lenyűgözte a mentorokat: hárman is állva tapsoltak a produkciója után!

A Mentorház végén pedig összeállt a végleges Élő show-s csapat:

ByeAlex

  • Isky & Szkym
  • Solyom Berni
  • Beretka Ádám

Gáspár Laci

  • Mihályfi Luca
  • Serbán Szebasztián
  • Sophia Khan

Herceg Erika

  • Bodrogi Enikő
  • Synergy
  • Helfy Alexa

Puskás Peti

  • Boros Marci
  • Kiss Kevin
  • Váradi Ábel

Az idei Mentorháznak ezennel vége, de kövesd továbbra is a tehetségkutató izgalmait, ugyanis szombaton 20:15-től, öt héten keresztül élőben jelentkezik az X-Faktor!

#X-Faktor#összefoglaló#byealex#gáspár laci#cikk#mentorház#puskás-dallos peti#herceg erika#élő show

Címlapról ajánljuk