X-Faktor

Kövesd az X-Faktor legújabb évadát a Viberen!

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 22. 14:00

Ha ősz, akkor újra itt az X-Faktor! Az RTL Magyarország a Rakuten Viberrel, a világ egyik legnépszerűbb kommunikációs platformjával együttműködve biztosít hozzáférést a világhírű tehetségkutató műsor legújabb évadának exkluzív tartalmaihoz és az új, egyedi matricacsomaghoz.

A műsor készítői a kulisszatitkoktól kezdve, a fellépőkkel kapcsolatos információkon át, a legérdekesebb történésekig bezárólag, számos exkluzív tartalommal készülnek, amelyek kizárólag a hivatalos Viber-csatornán lesznek elérhetők az évad alatt. Ráadásul nemcsak az újdonsült sztárok kalandját kísérhetjük végig, hanem a zsűritagokkal és műsorvezetőkkel kapcsolatos izgalmas híreket is nyomon követhetjük.

A Rakuten Viber a régió egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazása, amely Magyarországon az okostelefonok több, mint 68 százalékát lefedi. A platform felhasználói világszerte olyan szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, mint az egyéni üzenetek, videohívások, csoportos üzenetküldések, programfrissítések, illetve kedvenc márkáikkal, világsztárjaikkal és műsoraikkal kapcsolatos hírfolyamok.

Az egyedi matricákon és az exkluzív tartalmakon felül hamarosan még néhány meglepetés érkezik az X-Faktortól és a Vibertől. Addig is mindenképpen kövessétek az X-Faktor hivatalos csatornáját itt, és színesítsétek a beszélgetéseket a műsor exkluzív matricáival.

#X-Faktor#Viber#matrica#meglepetés

Címlapról ajánljuk