X-Faktor

Herceg Erika megszólalt kirohanása után: „Soha nem fogok hallgatni, lobbanékony és túl őszinte ember vagyok”

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 11. 8:06

Herceg Erika és Puskás Peti vitájától volt hangos a stúdió az X-Faktor második Válogató adásában. Erikánál végül annyira betelt a pohár, hogy mérgében kiviharzott a stúdióból. Vajon milyen érzések kavarogtak benne, és mit csinált, amikor maga mögött hagyta Petiéket? Az X-Faktor mentora az rtl.hu-nak adott interjúban mindent elárul az idei évad eddigi legfeszültebb vitájáról. 

Mindenáron rá szeretted volna venni Petit, hogy felmenjen táncolni a színpadra. Miért ragaszkodtál ehhez?

Abban a helyzetben úgy éreztem, hogy jó lenne egy picit táncolni és poénkodni, mert azok a produkciók eléggé rosszak voltak. Elsősorban sajnáltam a versenyzőket, és ilyenkor feloldja a hangulatot, ha például táncolunk velük. Ráadásul láttam a tavalyi évadot, és szerettem volna élőben is megélni a petis táncos jeleneteket.

Mivel bántottak meg annyira a srácok, hogy végül kimentél a stúdióból?

Az egyik versenyző a Bad Romance című dalt énekelte Lady Gagától, és megkért, hogy táncoljak vele, de én többször is nemet mondtam. Az asztal alá is bebújtam, de végül a fiúk unszolására meggondoltam magam. Megkértem Petit, hogy táncoljon ő is velem, de hiába toltam ki a színpadra, sehogy sem tudtam rávenni. 

Ez eléggé rosszul esett, mert én mindig benne voltam a buliban.


Alex még képet is készített rólad a vitatkozás közben. Mit éreztél, amikor megpillantottad a telefont?

Abban a pillanatban nem esett jól, hogy viccet csinál belőle. Szerintem ez volt az utolsó csepp a pohárban, és muszáj volt kieresztenem a gőzt. Utólag viszont megértettem, hogy csak fel szerette volna oldani a helyzetet, hogy mindannyian nevessünk egyet az egészen.  

Arra kérted a fiúkat, hogy ne nézzenek téged bohócnak. Szerinted valóban annak néztek?

Nem hiszem. Az adott pillanatban bosszús voltam, és szó szót követett.  

Egyszer csak kirohantál a stúdióból. Miért volt rá szükséged, hogy otthagyd a mentortársaidat? Hova mentél és mit csináltál?

Kimentem a mosdóba, próbáltam megnyugtatni magam, mivel a sírás határán álltam. Nem akartam a kamerák előtt sírni, pláne úgy, hogy azok a könnyek nem az örömtől, hanem a megbántottság miatt hullottak.

Miután visszatértél, sokáig rá sem néztél a fiúkra, sőt még Dávid ölelését is elutasítottad. Miért tartottál távolságot?

Semmiképpen sem akartam átadni Dávidnak azt a negatív energiát, ami akkor tombolt bennem. Amikor visszatértem a stúdióba, nem néztem a fiúkra, mert arra koncentráltam, hogy minél gyorsabban megnyugtassam magamat. Fontos volt, hogy visszatérjünk a régi kerékvágásba, és hogy minél előbb folytassuk a közös munkát.


Nehéz téged kihozni egy ilyen feszült állapotból?

Eléggé lobbanékony ember vagyok, de szerencsére könnyen és gyorsan sikerül túllendülnöm a dolgokon.

Végül mivel tudtak megenyhíteni Petiék?

Elsősorban magamnak kellett megbocsátanom, mivel kezelhettem volna másképpen is a szituációt. Szerintem akkor oldódott fel teljesen a hangulat, amikor közösen táncoltunk egyet, és megbeszéltük a történteket. Nagyon aranyosak voltak a fiúk.


Mi a közös munka legnagyobb kihívása? Mi kell ahhoz szerinted, hogy az ehhez hasonló konfliktusokat könnyen megoldjátok?

Számomra a legnagyobb kihívást az első forgatási napok jelentették. Teljesen ismeretlen emberekkel ülsz egy asztalnál, akik már hatodik évada együtt dolgoznak, ráadásul barátok is, teljesen profik és tapasztaltak ebben a szakmában. Nekik sem volt könnyű velem. 

Én egy lobbanékony, túl őszinte, energikus ember vagyok. 

Úgy érzem, a mentorház forgatásai alatt szoktunk össze igazán. Nagyon megszerettem őket, imádok velük dolgozni. A legcsodálatosabb csapat, akikkel eddig dolgom volt.

Ha ezek után ismét konfliktus alakulna ki köztetek, újra beleállnál a vitába, és kendőzetlenül megmondanád a véleményed?

Soha nem fogok hallgatni, én ilyen vagyok. Ez a hatalmas vita, ami Petivel kialakult köztünk, inkább annak tudható be, hogy sok mindent magamban tartottam, és amikor már végleg betelt a pohár, hirtelen minden egyszerre robbant ki belőlem. Biztos vagyok benne, hogy nézeteltérések lesznek a jövőben is, mivel mindannyian különbözőek vagyunk. 

Viszont azt megígérem, hogy sokkal erősebb leszek, és soha többé nem vonulok ki a stúdióból.

 

 

#X-Faktor#rtl#RTL Klub#herceg erika#interjú#vita#veszekedés#lobbanékony#őszinte#ma

Címlapról ajánljuk