X-Faktor

TOP12: Ők az X-Faktor Élő show-s versenyzői!

rtl.hurtl.hu

2021. november 16. 9:00

Hétvégén a mentorok minden kategóriából kiválasztották azt a három versenyzőt, akik az élő show-ban kaphatnak esélyt országos karrierjük beindítására.

Szombaton ByeAlex csapatával, a fiúk kategóriájával kezdődtek a Mentorház izgalmai: Tóth Roland végre bizonyítani tudott mentorának és a hamis hangok ellenére meggyőzte Alexet, hogy van helye az Élő show-ban. Az igazi meglepetést azonban ALEE tartogatta. A fiú saját rap számában feltárta múltja legféltettebb titkait, ami azonnal mély érzelmeket váltott ki a mentorokból.

 

„Olyat adtam ki magamból, amire nem tudtam, hogy képes vagyok” – nyilatkozta a fiú.

 

ByeAlex harmadik továbbjutója Mehringer Marci lett, akinek produkciójával kapcsolatban megoszlott a mentorok véleménye. ByeAlex szerint Gáspár Laci direkt felhívta a figyelmet a fiú hibáira, mert attól félt, hogy ő lehet az X-Faktor potenciális győztese. Viták és nehéz döntések árán, végül a három fiúval teljessé vált ByeAlex Élő show-s csapata.

 

 

A zenekarok közül az egyik kiemelkedő produkció a The Harmonies volt. A lányok már a Táborban hatalmas sikert arattak, ezért Adél nagyon várta, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak. Végül a mentor számára nem volt kérdés, hogy egyenes ágon juttatja tovább őket az Élő show-ba.

 

„Azt hiszem, hogy együtt nagyon klassz dolgokat tudunk csinálni és megmutatjuk, hogy mekkorát tud szólni a The Harmonies” – bíztatta a lányokat.

 

Nem volt ez másképp a The Palace-nál sem, akik saját daluk mondanivalójával szintén lenyűgözték mentorukat, ezzel zöld utat kapva az Élő Show-ba. A döntés viszont nem mindig volt egyszerű. A három férfi mentoron múlt a Crush és a Beneath My Skin sorsa. A választás eleinte egyértelműnek tűnt, ByeAlexék mégis sokat gondolkoztak, majd a tapasztaltabb zenekar mellett döntöttek. Végül a Beneath My Skin lett a harmadik zenekar akit Adél magával visz az Élő Show-ba.

 

 

A Mentorház vasárnap a 22 év felettiek és a lányok megmérettetésével a folytatódott. Gáspár Laci elkeseredett Imi Plaza produkciója után, mert a harmadik olyan előadást hallotta a Mentorházban, ami nem győzte meg. Ellenben Mardoll formabontó produkciója teljesen lenyűgözte, igaz mentortársait nem sikerült a lánynak maradéktalanul meggyőznie. Kocsis Paulina viszont nem váltott ki ilyen nézeteltéréseket a mentorokból, hiszen, most sem okozott csalódást. A lány ezúttal egy feldolgozással érkezett és bebizonyította, hogy nem csak a saját dalait tudja tökéletesen előadni.

 

„Tudjátok mi volt most ő? Egy seprű! Mindent elsöpört!” – mesélte Gáspár Laci a lány produkciója után.

 

 

Puskás Peti sem volt könnyű helyzetben a lányok csapatával, hiszen mentortársai szerint igazán erős csapattal vágott neki a Mentorháznak, amit jól mutatott az is, hogy kíméletlen döntések árán tudta csak kiválasztani a három legjobb énekesét. Peti első körben Kamillát és Reginát vitte magával, két versenyzője Hanna és Erika számára véget ért a verseny, a másik két lány, Harmat és Flóra sorsáról pedig a mentorok döntöttek, ők pedig Tabatabai Nejad Flórát választották.

 

 

Kövesd az verseny izgalmait, ugyanis most szombat 20:00-tól öt héten keresztül élőben jelentkezik az X-Faktor!

#X-Faktor#byealex#puskás-dallos peti#top12#gáspár laci#élő show#mentorház#lányok#fiúk#22 év felettiek#zenekarok#csobot adél

Címlapról ajánljuk