X-Faktor

Visszatértek az X-Faktor mentorai és felfedezettjei!

rtl.hurtl.hu

2021. szeptember 26. 8:00

A jubileumi évad a tehetségkutató elmúlt évtizedének nagy pillanatait felidéző különleges adással vette kezdetét!

Az ország legnépszerűbb tehetségkutatója számtalan hazai előadó pályafutását indította el. Most ők tértek vissza, hogy elmeséljék történetük. Cikkünkben összegyűjtöttük az X-Faktor sztori első epizódjának legjobb pillanatait, ahol a mentorok és mentoráltjaik a felhőtlenül vicces, néhol pedig megható pillanatokat idézik fel.

 

„Az első meghallgatáson bejött egy ilyen rakás szerencsétlenség, elindult a dal, elkezdett rángatózni, és nem tudtuk, hogy most mi van?”

 

Így emlékezett vissza Keresztes Ildikó az első évad egyik legmeghatározóbb figurájára, Király L. Norbira. Az akkor 22 éves fiú egy ország emlékezetébe véste be magát utánozhatatlan stílusával és példátlan előadásmódjával. Az X-Faktor sztoriban nemcsak Norbi, hanem Malek Miklós, Nagy Feró, Geszti Péter és mentora, Keresztes Ildikó is visszaemlékezett őrületes produkcióira!

 

 

Norbi mellett egy legendás testvérpár is belopta magát minden hölgy szívébe. Vastag Csaba és Vastag Tomi bár együtt érkeztek a válogatóra, külön előadással készültek.

 

„Az X-Faktor színpadán nagyon sok minden történt. Sok vidám és nagyon sok drámai pillanat. Az egyik ilyen nagy dráma volt, amikor a Vastag testvérek együtt kerültek párbajba” – emlékezett vissza Geszti Péter.

 

Csabi pedig nem csak a párbajt, de az X-Faktor első évadát is megnyerte.

 

 

Hallelujah! Vajon melyik hazai előadó ugrik be a szó hallatán? Sokaknak Takács Nikolasz, aki elmondta, hogy „Nem volt olyan ember az országban a 10-11 év alatt, aki ne emlékezne erre a pillanatra és ne tudná, hogy mit énekeltem és hogy hogyan reagált a közönség, a zsűri. Szóval ez elképesztő.”

Míg Vastag Csabának a macsó stílusa, Takács Nikolasnak a hangja mellett az utánozhatatlan kalapja vált védjegyévé. Bár most nem kalapban, hanem sapkában, de újra visszatért az X-Faktorba, hogy felelevenítse történetét.

 

 

Mint már említettük, a 10. évad számos újdonságot tartogat. Az egyik legnagyobb történelmi pillanat, hogy a műsor egykori felfedezettje, Csobot Adél ezúttal a mentorcsapat tagjaként veszi majd szárnyai alá az idei évad tehetségeit. Az erdélyi lány 2012-es charleston előadása legendás pillanata volt a második évadnak. Most közel kilenc év után már mentorként nézte vissza élete első X-Faktoros szereplését:

 

 

És természetesen a humor-faktor sem maradhat ki az X-Faktorból! Az elmúlt évadokban a számtalan tehetség mellett elszántabbnál elszántabb versenyzők is megmutatták tudásukat. Az elmúlt évtized mentorai több év után is újra nevetni tudtak egy-egy emlékezetes vagy extrém pillanaton:

 

 

Ha lemaradtál volna az X-Faktor sztori első epizódjáról akkor ide kattintva nézheted vissza az RTL Most felületén. És ne feledd, október 2-án érkezik a második X-Faktor sztori, október 9-én pedig kezdetét veszi a tizedik, jubileumi évad!

 

 

#X-Faktor#x-faktor sztori#csobot adél#geszti péter#byalex#puskás peti#tóth gabi#szikora róbert#alföldi róbert

Címlapról ajánljuk